- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за длъжностни лица по регистрацията
|
|
конкурс за длъжностни лица по регистрацията
Колеги, днес попаднах на следната обява на страницата на Агенция по вписванията, както и в lex.bg:
Агенцията по вписванията
обявява конкурс за заемане на 41 щатни бройки за
„Длъжностно лице по регистрацията” в Търговския регистър
Осигуряваме ви основно трудово възнаграждение от 1328 лв. и допълнително месечно материално стимулиране, което може да нахвърли размера
на основната заплата.
Нашите изисквания са: висше юридическо образование, три години юридически стаж, много добри познания в областта на търговското право, компютърна грамотност, способност за бързо взимане на решения и работа в екип.
Ако сме ви заинтригували, необходимите документи за участие са: заявление; копие от диплома за висше юридическо образование; копие от удостоверение за правоспособност; копие от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
Конкурсът ще се проведе на два етапа: тест и интервю.
Повече информация на:www.registryagensy.bg
Крайният срок за подаване на документите е: 02.07.2008 г. до 17.30 часа,
гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” №239, в деловодството на Агенцията по вписванията.
Документите се подават лично или от упълномощени лица.
Заетост: Пълен работен ден
Тип работа: Постоянна
Ел. поща: lubka.peleva@registryagensy.bg
Успех на всички, които ще се явяват!
Агенцията по вписванията
обявява конкурс за заемане на 41 щатни бройки за
„Длъжностно лице по регистрацията” в Търговския регистър
Осигуряваме ви основно трудово възнаграждение от 1328 лв. и допълнително месечно материално стимулиране, което може да нахвърли размера
на основната заплата.
Нашите изисквания са: висше юридическо образование, три години юридически стаж, много добри познания в областта на търговското право, компютърна грамотност, способност за бързо взимане на решения и работа в екип.
Ако сме ви заинтригували, необходимите документи за участие са: заявление; копие от диплома за висше юридическо образование; копие от удостоверение за правоспособност; копие от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
Конкурсът ще се проведе на два етапа: тест и интервю.
Повече информация на:www.registryagensy.bg
Крайният срок за подаване на документите е: 02.07.2008 г. до 17.30 часа,
гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” №239, в деловодството на Агенцията по вписванията.
Документите се подават лично или от упълномощени лица.
Заетост: Пълен работен ден
Тип работа: Постоянна
Ел. поща: lubka.peleva@registryagensy.bg
Успех на всички, които ще се явяват!
- urist80
- Младши потребител
Не става ясно, дали ще са само за София.
И понеже , не ми се е налагало да се явявам на конкурси , знае ли някой как се доказва професионален стаж?
И понеже , не ми се е налагало да се явявам на конкурси , знае ли някой как се доказва професионален стаж?
- sunrise
- Активен потребител
А ако човек е адвокат?Кочаните ли да си занесе?
Освен това трудовата книжка доказва трудов, а не професионален стаж.
Знаете ли , колко юрисконсулти "работят" в бакалията на мама и тате , само за да придобиват стаж?Просто им плащат осигуровки на такава длъжност.
Освен това трудовата книжка доказва трудов, а не професионален стаж.
Знаете ли , колко юрисконсулти "работят" в бакалията на мама и тате , само за да придобиват стаж?Просто им плащат осигуровки на такава длъжност.
- sunrise
- Активен потребител
Колежке пожалете хората и не ги замеряйте с адвокатски кочани .А инъче юридическия стаж като адвокат се удостоверява с заверена от НОИ осигуритиелна книжка. Успех на конкурса!
- marinov
- Потребител
Благодаря колега! И аз си мислех , че ще е нещо такова, а не осигурителна книжка.По закон тя доказва осигурителен стаж.
Не ,че се каня да се пробвам, кой знае и там какви са навързани нещата, просто се чудех.
Не ,че се каня да се пробвам, кой знае и там какви са навързани нещата, просто се чудех.
- sunrise
- Активен потребител
Аз също видях обявата. И на мене не ми стана много ясно дали работните места са само за София, но доколкото длъжността е в "Главна дирекция", а не в регионалните такива, мисля, че това потвърждава хипотезата, че е за София. Малко ме изненада размера на работната заплата - 1328 лв, което за тази структура и за тази длъжност е изненадващо добре! Миналата година обявената заплата беше 368 лв. Чак ме гложди мисълта, че са допуснали грешка и са чукнали една единица в повече. Не че 1300 лв. на днешно време са кой знае колко, но нарастване на заплатата от 300 на 1300...Хвала на Агенцията Колкото до професионалния стаж, той се доказва с копие на трудовата книжка, по отношение на длъжностите, за които се изисква висше юридическо образование. Ако в цитирания пример с бакалията на мама и тате синчето или дъщеричката имат сключен трудов договор на длъжност юрисконсулт, старши, главен, началник отдел или дирекция "правен/правна" и това е отразено в трудовата книжка, този стаж се признава за професионален. Стажът за длъжност по ЗСВ няма да го коментираме - там нещата са ясни. При все че едва ли действащ магистрат ще си остави работата, за да кандидатства за тази длъжност, но - хипотези всякакви. Ако стажът като съдебен кандидат /до 2002 г./ е вписан в трудовата книжка, също се зачита.
Доказването на адвокатския стаж колегите са го обяснили по-горе.
Не зная обаче ще бъде ли публикуван конспект, по който да се подготвят кандидатите и дали има някакъв регламент за провеждане на интервюто - само обичайните ейч-арски глупости ли, или и своеобразен устен изпит?
Доказването на адвокатския стаж колегите са го обяснили по-горе.
Не зная обаче ще бъде ли публикуван конспект, по който да се подготвят кандидатите и дали има някакъв регламент за провеждане на интервюто - само обичайните ейч-арски глупости ли, или и своеобразен устен изпит?
- chronometer
- Младши потребител
Много странна е тая обява
Не е публикувана на сайта на МП, а все пак Агенцията е към него. Нито пък на сайта на самата АВ.
Обявената заплата 1300 лева /с премиите до 3000/ е шокираща за държавен служител, какъвто е това дл. лице. При това за цели 41 бройки. Толкова пари вземат зам.-министрите.
Според мен има нещо гнило в цялата работа. Скок в заплата на държавен служител от 300 на 1300 лева за една година го няма никъде. Шефът на АВ сигурно взема към 10 000 лева при това положение.
Дали някой не си направил бъзик Всеки може да пусне всякаква обява в jobs.bg
Ако някой има друга информация /може и вътрешна /нека сподели.
Не е публикувана на сайта на МП, а все пак Агенцията е към него. Нито пък на сайта на самата АВ.
Обявената заплата 1300 лева /с премиите до 3000/ е шокираща за държавен служител, какъвто е това дл. лице. При това за цели 41 бройки. Толкова пари вземат зам.-министрите.
Според мен има нещо гнило в цялата работа. Скок в заплата на държавен служител от 300 на 1300 лева за една година го няма никъде. Шефът на АВ сигурно взема към 10 000 лева при това положение.
Дали някой не си направил бъзик Всеки може да пусне всякаква обява в jobs.bg
Ако някой има друга информация /може и вътрешна /нека сподели.
- ytrewq
- Потребител
Прав сте колега! Направих си труда след като прочетох коментара Ви да проверя и при обявените свободни места за държавни служители. И та м не успях да я намеря.
И преди се беше чуло ,че ще им вдигат заплатите, ама чак пък толкова!
Снощи чух , че се умува дали да има експресни регистрации, та може и покрай тях да се тези заплати. Въпреки,че отсега съм сигурна , че поне 70% ще са съгласни на експресна регистрация , макар да платят двойна такса, при което пак ще се затлачат, ама нейсе.
И преди се беше чуло ,че ще им вдигат заплатите, ама чак пък толкова!
Снощи чух , че се умува дали да има експресни регистрации, та може и покрай тях да се тези заплати. Въпреки,че отсега съм сигурна , че поне 70% ще са съгласни на експресна регистрация , макар да платят двойна такса, при което пак ще се затлачат, ама нейсе.
- sunrise
- Активен потребител
Обявата определено си е истинска, тъй като я има и на страницата на Агенцията, но отворен остава въпросът дали тези места са само за София. Все пак към Главната дирекция има и 27 служби по регистрация.
- hrangelova
- Младши потребител
http://www.registryagency.bg/bg/News/jobs/f63.html
Обявата я има в сайта на АВ, лекс.бг просто я приповтаря. Друг е въпросът, че когато човек влезе в сайта на агенцията да гледа обяви за работа, никога няма да му хрумне да ги търси в меню "събития". Егати събитието, няма що. И някой умник пари е взел, за да "подреди" така страницата!
Обявата я има в сайта на АВ, лекс.бг просто я приповтаря. Друг е въпросът, че когато човек влезе в сайта на агенцията да гледа обяви за работа, никога няма да му хрумне да ги търси в меню "събития". Егати събитието, няма що. И някой умник пари е взел, за да "подреди" така страницата!
- chronometer
- Младши потребител
Свободните работни места за държавната администрация , а не само за държавни служители ,както писах, се обявяват на :www.1government.bg/ras
- sunrise
- Активен потребител
Мерси за инфото. Най-накрая разбрахме най-пазената тайна в Рeпубликата - колко вземат окръжните. Сами се издадоха.
Между другото ЗСВ никога не ми е бил от любимите закони, за разлика от ЗА и ЗННД.
Между другото ЗСВ никога не ми е бил от любимите закони, за разлика от ЗА и ЗННД.
Последна промяна ytrewq на 19 Юни 2008, 15:36, променена общо 1 път
- ytrewq
- Потребител
Много интересно как на гл.юрисконсулт в Агенцията/обявата преди обсъжданата/ дават заплата 393 лв.,а на длъжностното лице 1328 лв.
Помислете малко,нещо не е наред ,нали
- julieta_9
- Потребител
А дали работата като длъжностно лице по регистрация в Търговския регистър се зачита като юридически стаж?
- Spasova_
- Нов потребител
Spasova_ написа:А дали работата като длъжностно лице по регистрация в Търговския регистър се зачита като юридически стаж?
Това да е проблема, колега
- chronometer
- Младши потребител
julieta_9 написа:Много интересно как на гл.юрисконсулт в Агенцията/обявата преди обсъжданата/ дават заплата 393 лв.,а на длъжностното лице 1328 лв.
Не че са го искали, законът ги е задължил. Дават ги с мъка на сърце...и вероятно само на наши хора
- chronometer
- Младши потребител
|
|