начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Търся: решение на СОбС

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся: решение на СОбС

Мнениеот Пионерче » 28 Май 2005, 14:48

Има ли някой Пиложение № към решение 354/19.05.2005 г. на Столичния общински съвет, респективно може ли да ми го постне тук или да ми го прати на имейла?
Ще бъда благодарно, честна пионерска.
Пионерче

Re: Търся: решение на СОбС

Мнениеот Пионерче » 29 Май 2005, 15:18

"Пиложение №" да се чете "Приложение № 1".
Пионерче

Мнениеот net » 30 Май 2005, 17:13

Ако не ви е късно - има го на сайта на Столична община - http://www.sofiaconsil.bg - в заседания.
net

Мнениеот Пионерче » 30 Май 2005, 18:42

Калас, калас.
Аз именно там гледах онзи ден, за да видя номера на решението и че има приложение. Беше обявено решението, но не и приложението. Сега вече го има, благодаря че ме накарахте да погледна пак.

Гордо мога да заявя, че Пионерчето е на път да стане съдебен заседател, ако го одобри и СГС.
Пионерче

Назад към Взаимопомощ