..няма да обсъждам факта, че този протокол вече се издава от дознателския апарат вместо както досега от служителите на КАТ, предполагам това се прави за да може дознателите тотално да бъдат смазани ...е малко остана .. дерзайте гадове !!
въпросът ми е как в различните РПУ-та се процедира ?
защото според първата инструкция този протокол се издава СЛЕД постановление на прокурор, или решение на съда..
да но нас ни натискат да го пишем в четитри екземпляра веднага !!
и не само това - днес дойде поредното окръжно според който при ПТП със сериозно пострадал протокола трябва да бъде в КАТ в рамките на 48 часа , естествено с подписите на участниците в ПТП-то ...
предполагам това ще рече, че ще трябва да дежурим в реанимацията и още щом пострадалия отвори очи да му дам да го разпише и да бягам !
как е решено при вас това (поредно) безумие ?
- Дата и час: 04 Дек 2024, 16:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Констативен протокол при ПТП ?!?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Това за пръв път го чувам!
Този протокол май не е ПСД, та нещо не ми се връзва. Като дойде и при нас тази инструкция, ще ми е доста любопитно да я прочета. Лошото е, че тия, дето ги пишат, май не четат достатъчно.
Този протокол май не е ПСД, та нещо не ми се връзва. Като дойде и при нас тази инструкция, ще ми е доста любопитно да я прочета. Лошото е, че тия, дето ги пишат, май не четат достатъчно.
- Gabi1
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|