- Дата и час: 05 Дек 2024, 01:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПТП със цериозни щети
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
ПТП със цериозни щети
Преди няколко дни ме блъснаха отзад като колата ми е адски натрошена . Но човека дето ме удари няма ГО нито минат преглет на колата и сега аз не знам от каде да си зема парите . Нямам каско но имам ГО но от там ми казаха че не могат да ми изплатят щетите .
- abcda
- Нов потребител
Re: ПТП със цериозни щети
Първоначално прочетох, че имаш Каско, ама не можели да ти изплатят щетите.
Щом имаш само ГО - прави са, дори не знам как ти е хрумнало да ги питаш. Съдиш причинителя и търсиш какво може той да ти плати. Или виж чл. 288 от Козекса за застраховането.
Щом имаш само ГО - прави са, дори не знам как ти е хрумнало да ги питаш. Съдиш причинителя и търсиш какво може той да ти плати. Или виж чл. 288 от Козекса за застраховането.
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
- brymm
- Потребител
Благодаря за отговорите но искам да ви попитам още нещо разбрах за този гаранционен фонд които изплащал при нямане ГО. Можете ли да ми го разясните как става като се има на предвит че сам със комоциом и набити прешлени а на
колата трябва да се сменят: задна врата , задна броня , заден ляв и десен калник както и предна лява джанта .Има протокал за ПТП то но там пише че виновния няма ГО. Моля помогнете.
колата трябва да се сменят: задна врата , задна броня , заден ляв и десен калник както и предна лява джанта .Има протокал за ПТП то но там пише че виновния няма ГО. Моля помогнете.
- abcda
- Нов потребител
Колегата ви е посочил в лилав цвят какво значение за вас има протоколът за ПТП. Съветът ми е да не рискувате да се оправяте сам. Потърсете адвокатска помощ, защото след комоциото е мн. вероятно да пропуснете нещо.
http://www.lawsbg.com
-
Trapped - Потребител
за гаранционния фонд попрочети в кодекса за застраховане
според това което пише не е много сложно да си заведеш щета,
но не познавам някой който да го е правил
другия вариант е да си наемеш адвокат и да съдиш виновния водач по ГПК
предполагам фонда ще ти предложи някоя смешна сума и пак ще трябва да
се съдиш.
според това което пише не е много сложно да си заведеш щета,
но не познавам някой който да го е правил
другия вариант е да си наемеш адвокат и да съдиш виновния водач по ГПК
предполагам фонда ще ти предложи някоя смешна сума и пак ще трябва да
се съдиш.
- vetre
- Потребител
а досъдебно производство образувано ли е?
- marek972
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|