начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот gega » 12 Ное 2003, 22:06

В страницата на ВСС е изнесена информация, че всички, които са обявени за класирани, са потвърдили. Според Вас, от кой момент тече 7-дневния срок за обжалване. Да не би вече 3-4 дни да са изтекли! Отново ни предлагат ребус за решаване! Грижат се, значи, за нашето мисловно развитие! Към Много Възмутена - утре ще ти се обадя, за да коордираме действията! Има ли вече обадили се на телефона за връзка:))))))))))?
gega

Re: От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот gogo-1 » 13 Ное 2003, 10:55

Срока за обжалване би трябвало да започва да тече от деня на обявяване на класирането. Там някъде трябва да има дата кога комисията го е обявила.
gogo-1

Има ли шанс да падне конкурсът?

Мнениеот Скептична » 13 Ное 2003, 11:22

Разбира се, че трябва да се обжалва. Аз също бих се присъединила към жалбоподателите, но за съжаление оценките ми са ниски и много лесно може да се опровергае правния ми итерес от обжалването, защото дори да бъде отменено класирането, аз пак нямам шанс.
Но всъщност какво ще е основанието за обжалване ?
Скептична съм, защото дори този конкурс да бъде обявен за нелегитимен поради многобройните нередности при провеждането му и дори да се проведе нов конкурс, новият конкурс ще бъде същият фарс и ще се завъртим в един затворен кръг.......
Скептична

Re: От кой момент тече 7-дневният срок за обжалване?

Мнениеот katy_ib » 13 Ное 2003, 14:44

Седемдневния срок тече от деня следващ датата на обявяване на резултатите/ ако това става със акт, подлежащ на обжалване разбирасе-заповед, решение и т.н./ /
katy_ib
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити