- Дата и час: 05 Дек 2024, 01:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как да си го вземе по рано
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
как да си го вземе по рано
На един приятел са му откраднали телефона. След време ГСМ-а е намерен. Сега, обаче не му го връщат. Казват му че ще му го върнат само след прокурорско решение/постановление. Няма ли начин как да си го вземе по-рано?
- city24
- Потребител
Re: как да си го вземе по рано
Проверка в Районна прокуратура.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ама за какво проверка. Аз предполагам ,че е иззет като доказателство , но протоколът от полицията би трябвало да свърши работа.
- city24
- Потребител
Здравейте
Преди 3-4 години се наложи да се защитя от нападение използвайки ЛоО.
След предаването му в полицията като ВД, което да се използва при делото срещу нападатели теми, в последствие "видях", че на "хубавците" никой нищо няма да им направи а "пищова" ми хваща ръжда някъде из оръжейните на "6-то". Един ден отидох при дознателката по случая да си го искам. Спомням си, че бях посъветван да си пусна една молба до наблюдаващия прокурор, в която да подчертая, че по исканото от мен ВД са проведени всички процесуално следствени действия и при получаване от моя страна не бих попречил за разкриване на обективната истина... и там разните му али-бали свързани с подобен тип молби. ...Аа да, към молбата приложих копието на ПДП на оръжието. Так и стана получих си обратно оръжието.
Вярно, че случайте са различни но мисълта ми е, че една молба до Прокурора, в която да се споменат подобни на горописаните акценти, би трябвало да свърши работа.
Не знам... дано по някакъв начин съм станал полезен.
Преди 3-4 години се наложи да се защитя от нападение използвайки ЛоО.
След предаването му в полицията като ВД, което да се използва при делото срещу нападатели теми, в последствие "видях", че на "хубавците" никой нищо няма да им направи а "пищова" ми хваща ръжда някъде из оръжейните на "6-то". Един ден отидох при дознателката по случая да си го искам. Спомням си, че бях посъветван да си пусна една молба до наблюдаващия прокурор, в която да подчертая, че по исканото от мен ВД са проведени всички процесуално следствени действия и при получаване от моя страна не бих попречил за разкриване на обективната истина... и там разните му али-бали свързани с подобен тип молби. ...Аа да, към молбата приложих копието на ПДП на оръжието. Так и стана получих си обратно оръжието.
Вярно, че случайте са различни но мисълта ми е, че една молба до Прокурора, в която да се споменат подобни на горописаните акценти, би трябвало да свърши работа.
Не знам... дано по някакъв начин съм станал полезен.
- nikodim77
- Активен потребител
Разбира се, Благодаря!
- city24
- Потребител
Това понятие като "Молба" съществува ли още ?
- bocman__
- Младши потребител
Е добре дее!!! По настоящем е "ЗАЯВЛЕНИЕ".
Обаче що за заявление е това:?!
Обаче що за заявление е това:?!
ДО
СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД
ФИРМЕНО ОТДЕЛЕНИЕ
ЗАЯВЛЕНИЕ
от:
....................................................................................................................................................................................................................................................
(трите имена на заявителя)
....................................................................................................................................................................................................................................................
( в качеството си на управител, изпълнителен директор, председател, прокурист, упълномощен, друг)
на:
(наименование и БУЛСТАТ на търговеца)
За издаване на удостоверение за пререгистрация по фирмено дело № / г.
ГОСПОДИН СЪДИЯ,
Моля да издадете удостоверение за пререгистрация по §4, ал. 2 от ПЗР на ЗТР по горпосоченото фирмено дело на ...........................................................................................................................................
(наименование на търговеца)
Настоящето е необходимо за да послужи пред агенцията по вписванията.
ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. Копие от картон с № БУЛСТАТ
Гр. София, ............................ 200...................г.
С уважение................nikodim77 .............................
- nikodim77
- Активен потребител
За да не страдат гражданите има един тарикатлък.
Всичко се носи и докладва "лично", тоест - на ръка.
В рамките на месец са готови огледи на ВД, оценителни експертизи и т.н. и си се взема нещото.
Но, ако е било "средство за" ..... Не става.
Всичко се носи и докладва "лично", тоест - на ръка.
В рамките на месец са готови огледи на ВД, оценителни експертизи и т.н. и си се взема нещото.
Но, ако е било "средство за" ..... Не става.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
по яко ще е ...
Заявление
от . ....
Заявявам, че ако не ми издадете удостоверение за ....
ще ви .....
Заявление
от . ....
Заявявам, че ако не ми издадете удостоверение за ....
ще ви .....
- marek972
- Потребител
Пишете "заявление" но първата дума е "моля"- като форма на любезност ли е или се молите?
"Заявявам, че желая да ми издадете -------" - малко е грубо , все пак...
Или
"МОЛБА
Моля, ако е възможно и няма да ви затрудни, и с извинение, че ви безпокоя да ми издадете при възможност от Ваша страна следния документ -------, за което благодаря сърдечно"
"Заявявам, че желая да ми издадете -------" - малко е грубо , все пак...
Или
"МОЛБА
Моля, ако е възможно и няма да ви затрудни, и с извинение, че ви безпокоя да ми издадете при възможност от Ваша страна следния документ -------, за което благодаря сърдечно"
- 111222333
- Младши потребител
ако можеше така да си взимат и заплатите.... да ни питат дали са си ги заслужили. Ще гласуваме с СМС-и
- city24
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|