- Дата и час: 23 Ное 2024, 08:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
izpit za doznateli
|
|
Re: do Daliq
zdr Daliq, i az ti blagodarq mnogo za cennata informaciq,koqto iskah da polu4a sys samoto zapo4vane na temata/zapo4nah q s drug nik/, .:)) a ot 80 otziva ima malko ne6ta ,koito sa osnovno po temata,no kakto i da e.ako ne te pritesnqvam mnogo, bi li mi pisala i na men na maila, za6toto i az iskam da te pitam dosta ne6ta, i naistina ne biva da se prevry6ta foruma v 4at.Blagodarq ti predvaritelno za otziv4ivostta.:)
e-maila mi e : vucheva@abv.bg
e-maila mi e : vucheva@abv.bg
- raad
Re: do Daliq
Моя близка ще се явява на 27 на юридическия изпит,ако можете изпратете ми информация как протича,какви са въпросите,изобщо всичко което смятате,че е важно на mari_8834@yahoo.com
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- drazena1
- Младши потребител
Re: izpit za doznateli
изпита ще се проведе във Варна,а тя е подала документи за Шумен,явно правят изпит за региона,незнам точно.Първо ще е юридическия,ако го издържи е езиковата култура и накрая психо теста.
- drazena1
- Младши потребител
Доколкото знам, първо са изпитите в провинцията и накрая в София.
- roko
- Младши потребител
ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛЕЖКЕ. И АЗ ЧАКАМ НЯКОЙ ВРЪЗКАР ДА СЕ ОТКАЖЕ,АМА........
- TOP COP
И ти си съгласна с правовписа,защото и ти си от тия. Кога се пише "прокуроЪТ" и кога "прокурорА", "съдЪТ" и кога "съдА".
На човек тия работи като бягат,за другото не ми говори.....Дали не се сещаме как си взела дипломата за висше образование?????? А ,а,а,а?
На човек тия работи като бягат,за другото не ми говори.....Дали не се сещаме как си взела дипломата за висше образование?????? А ,а,а,а?
- TOP COP
Re: do Drazena
I az bih se radval na povece info za izpitite, nai-vece za psihoto i juridicheskija:))
hasplu@lex.bg
raad - mai sme i dvamata za pazardjik, koi ti kaza za izpita, che e sled 20-i??? na men chefa na choveshki resursi mi kaza skoro, ama gospod i ministerstvoto samo znaeli koga:))))
hasplu@lex.bg
raad - mai sme i dvamata za pazardjik, koi ti kaza za izpita, che e sled 20-i??? na men chefa na choveshki resursi mi kaza skoro, ama gospod i ministerstvoto samo znaeli koga:))))
-
hasplu - Потребител
Онзи ден ми се обадиха от РПУ-то, че утре съм на изпит в Благоевград! Само че се чудя дали искам да ходя. Както ви казах, вече започнах да работя като адвокат, а подаването на документите за дознател беше отдавна. А и не знам как протича изпита, не ми казаха дали отивам на изпит по обща култура или юридически. Както и да е, може би ще отида да видя как е, не че имам огромно желание.
- Anita_79
do Anita
Anita, ti koga si podala dokumentite i sled kolko vreme ti se obadiha za izpita?a za izpita 2 dni po-rano li te izvestiha?
- kandidatka
Re: do Anita
Преди няколко месеца си подадох документите, още не се бях вписала като адвокат. И сега във вторник ми се обадиха от деловодството, че в петък трябва в еди-колко си часа да съм еди-къде си на изпит. Без подробности.
- Anita_79
Re: до x3na
Наистина няма какво да четеш, осв. Цеков. Има още един известен( поне за мен) учебник по криминалистика- на Вакарелски- но той е доста остарял. Колкото до Цеков, надявам се да споделяш мнението на другите колеги и да ти е приятен. За мен обаче това беше един от най-гадните учебници за цялото ми следване... Друга идея- ако намериш отнякъде лекции на Радостин Беленски- преподава в СУ, може да са ти от полза. Колеги казват, че този преподавател наистина ги научил на криминалистика.
- Съни
Колеги, моля който ще ходи на тест в петък и в понеделник, да сподели след това "впечатленията" си от него. В случая няма да сме конкуренти, щом сме в различни градове, така че хайде по-смело :)
- чушката
nqma da ima test po ezikova kуltura.
6te ima samo praven test i sabesedvane.
6te ima samo praven test i sabesedvane.
- nikito
ne che ne wqrwam prosto mi stana interesno,az taka ili inache ne sym kandidastwala,no sledq s interes razwoq na sybitiqta
- hedera
до раад: ами Анита е писала, че е на изпит в петък в Благоевград, а пък drazena1 - че ще има във Варна на 27-ми, т.е. понеделник. Затова казвам който се е явил вече днес, да каже как протича.
- чушката
|
|