- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
izpit za doznateli
|
|
Re: izpit za doznateli
ABE SON4E, IMA6 DOSTA DA TARKA6 STAPALATA NA SU. DOKATO STIGNE65 RAVNI6TETO NA STUDENTITE OT PROVINCIQTA.
NQMA ZA KAKVO DA SAJALQVAM, 4E NE U4A V SU. BLAGODARQ NA GOSPOD, 4E ME E PREDPAZIL OT TOVA PROKLQTIE
NQMA ZA KAKVO DA SAJALQVAM, 4E NE U4A V SU. BLAGODARQ NA GOSPOD, 4E ME E PREDPAZIL OT TOVA PROKLQTIE
- nikito
колеги, молбата ми е съвсем сериозна -наистина ли няма кой да ми каже как минава психическият изпит???????????
- kiti
- Нов потребител
Драга Кити, влезнете на сайта на Института по психология на МВР (http://www.psychology.mvr.bg/). Там ще откриете подробна информация за това как преминава психологическото изследване за подбор на кандидатите за работа в МВР. Но най-общо то се състои от две основни части - писмена (тестова) и устна (събеседване с психолог). Най-важното е да сте отпочинала и спокойна. Желая Ви успех. Ако все пак заключението е, че данните Ви са неблагоприятни или относително благоприятни за работа в МВР, не се притеснявайте. Вие сте си съвсем наред, просто психологическия Ви профил на отговаря.
- Blagorodna
Този сайт ми е известен,знам каква е процедурата...Целта ми беше някой да сподели лични впечатления-макар че, Благородна ти си права-психото не е като правния изпит-там,ако наистина си чел, няма начин да не изкараш,а тук ......всичко е много относително.Е, ще чакам да ме повикат-пък каквото сабя покаже...Благодаря за пожеланието-дано да върже!
- kiti
- Нов потребител
Osven SU,sum i izturkala i stupalata na Evropeiskia kolej v Brush i rabotia v Belgia za dosta izvestna mejdunarodna organizacia,kakto mojesh sam da vidish.Taka che podobni podmiatania pokazvat edinsveno provincialnia vi kompleks..."kolega"
- sonia
- Младши потребител
kolegi, nqkoi znae li za6to vse o6te ne sa izlezli rezultatite ot sabesedvaneto.
edin mesec mina.
edin mesec mina.
- nikiito
ne znam za vas ama tova 4akane me iznervj zdravo. Kazaha 20 dni a mina ve4e po4ti mesec i polovina.
az sam bila na psih.izpit vav VIPOND. Kagete ne e li ne6to podobno i tozi psihi4eski. Onzi ne be6e ne6to za koeto da se gotvi6 a prosto si otgovarj6 4estno na vaprosite i ako otgovarj6 na iziskvanijta te odobrjvat.No njma ni6to ob6to s psih. ti sastojnie a idejta e dali otgovarj6 na iziskvaniata za slugitel v MVR. No ne znam dali tozi 6te e sa6tiat. A i ne znam koga 6te me uvedomjt dali vaob6te 6te hodj na tozi test. za6toto ot sabesedvaneto rezultatite sa savsem subektivni.
az sam bila na psih.izpit vav VIPOND. Kagete ne e li ne6to podobno i tozi psihi4eski. Onzi ne be6e ne6to za koeto da se gotvi6 a prosto si otgovarj6 4estno na vaprosite i ako otgovarj6 na iziskvanijta te odobrjvat.No njma ni6to ob6to s psih. ti sastojnie a idejta e dali otgovarj6 na iziskvaniata za slugitel v MVR. No ne znam dali tozi 6te e sa6tiat. A i ne znam koga 6te me uvedomjt dali vaob6te 6te hodj na tozi test. za6toto ot sabesedvaneto rezultatite sa savsem subektivni.
- natarpeliva
Колеги,
Някой има ли информация защо се бавят резултатите от събеседването?
Аз се явявах в РДВР - Стара Загора. Минаха повече от 30 дни , а още няма отговор.
Някой има ли информация защо се бавят резултатите от събеседването?
Аз се явявах в РДВР - Стара Загора. Минаха повече от 30 дни , а още няма отговор.
- mpp
- Младши потребител
Колега,мисля,че изпитът на който сте бил във Випонд е нещо подобно, но не съм сигурна.И аз чаках някой от колегите да сподели как минава псих., но всички се интересуват само от правния. Доколкото на мен ми обясниха изпитът е нещо като съвкупност от тест за интелигентност и лични въпроси,на които наистина трябва да отговаряш искрено,за да не "изгърмиш" на събеседването.И те преценяват-ставаш или не.
- kiti
- Нов потребител
Споко кити.В момента има жалба по повод тоя психотест от 12 души "изгорели" на изпита.Защото не може един психолог пък бил той и корифей да определя твоето бъдеще само от въпросите по въпросниците.Представи си,че е в лошо настроение днес и е решил да реже наред.Не може да си прочетеш резултата,не можеш да обжалваш.Вероятността да поставят правилна "диагноза" е около70 процента.Но ако си в останалите 30 ,загубата за теб е 100 %.Липсва изискването за недвусмислен извод, до който трябва да стигне психолога за да присъди годен или не.
- наблюдател
Tova koeto stava jsno e 4e nikoi ne znae ni6to otnosno njkakvi rezultati sled sabesedvaneto. Ne vi li e kofti 4e ni dargat v absolutno nevedenie. Izliza 4e vaob6te ne trjbva da se nadjva6 na tazi rabota.
- netarpeliva
toku 6to razbrah,4e nanqkoi ot kandidatite v Plovdiv sa se obajdali, za da gi uvedomqt , 4e izpityt po ezikova kultura 6te e na 16-ti!!!!Kolegi,ako na nqkoi sa zvynqli sys sigurnost,molq kajete!!!
- raad
Искам да попитам ясно и конкретно след всичко, което се изписа по темата: знае ли някои точна дата за изпита за дознатели?Blagorodna написа:
> Драга Кити, влезнете на сайта на Института по психология на МВР
> (http://www.psychology.mvr.bg/). Там ще откриете подробна
> информация за това как преминава психологическото изследване за
> подбор на кандидатите за работа в МВР. Но най-общо то се състои
> от две основни части - писмена (тестова) и устна (събеседване с
> психолог). Най-важното е да сте отпочинала и спокойна. Желая Ви
> успех. Ако все пак заключението е, че данните Ви са
> неблагоприятни или относително благоприятни за работа в МВР, не
> се притеснявайте. Вие сте си съвсем наред, просто
> психологическия Ви профил на отговаря.
> Драга Кити, влезнете на сайта на Института по психология на МВР
> (http://www.psychology.mvr.bg/). Там ще откриете подробна
> информация за това как преминава психологическото изследване за
> подбор на кандидатите за работа в МВР. Но най-общо то се състои
> от две основни части - писмена (тестова) и устна (събеседване с
> психолог). Най-важното е да сте отпочинала и спокойна. Желая Ви
> успех. Ако все пак заключението е, че данните Ви са
> неблагоприятни или относително благоприятни за работа в МВР, не
> се притеснявайте. Вие сте си съвсем наред, просто
> психологическия Ви профил на отговаря.
- pz
Искам да попитам ясно и конкретно след всичко, което се изписа
по темата: знае ли някои точна дата за изпита за
дознатели?
по темата: знае ли някои точна дата за изпита за
дознатели?
- pz
ami, kolega, ne znam ot kade si, no v pove4eto gradove toi mina predi mesec, e pone 1via etap - izpita po nak pr i p-s, v drugi tia dni e ezik kultura
- loo
Kolegi,izpita za doznateli proti4a na dva etapa.Parvo ima test za inteligentnost i ezikova kultura-tova nqma da e problem za vas.
Sledva po interesnoto - pravniq izpit:
40 vaprosa-20 nak. pravo,15 nak.proces,5 kriminologia.Za da go izdarjite trqbva da imate 30 verni otgovora.Ako ste se spravili sledva usten izpit pred komisiq ot VIPOND s predsedatel Choturkov-otgovaria za 4ove6kite resursi v MVR.Konspekt za izpita nqma.Izpita se provejda po regioni nqma to4no opredelena data.Moq be6e na 1 noemvri.
Ako ste se spravili s pravniq izpit sledva psiho test.Az sam dostignal do tozi moment i 4akam.
Sledva po interesnoto - pravniq izpit:
40 vaprosa-20 nak. pravo,15 nak.proces,5 kriminologia.Za da go izdarjite trqbva da imate 30 verni otgovora.Ako ste se spravili sledva usten izpit pred komisiq ot VIPOND s predsedatel Choturkov-otgovaria za 4ove6kite resursi v MVR.Konspekt za izpita nqma.Izpita se provejda po regioni nqma to4no opredelena data.Moq be6e na 1 noemvri.
Ako ste se spravili s pravniq izpit sledva psiho test.Az sam dostignal do tozi moment i 4akam.
- sioux
|
|