Здравейте,
Имам нужда от информация за отваряне на ЕООД в България и работа в ЕС.С две думи:Отварям си фирма в БГ от тип ЕООД и работя само в ЕС ,като извършвам услуги на други фирми от ЕС.Възможно ли е и как стават нещата?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Създаване на ЕООД и работа в ЕС - сектор услуги
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Създаване на ЕООД и работа в ЕС - сектор услуги
braniit написа:Имам нужда от информация за отваряне на ЕООД в България и работа в ЕС.С две думи:Отварям си фирма в БГ от тип ЕООД и работя само в ЕС ,като извършвам услуги на други фирми от ЕС.Възможно ли е и как стават нещата?
Ми.... регистрирате си ЕООД и си работите с който си искате. По информацията, която сте дал, това ще е най-изчерпателния отговор
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
ми естествено че е възможно!
нещата стават така
отваряш оод в българия
отиваш в чужбина и сключваш договор за предоставяне на услуги
ти бачкаш
те ти плащат
в този случай е в твой интерес да се прилага СИДДО за на плащаш данъци в две държави
това е съкращение от Споразумение за избягване на двойно данъчно облагане
по този термин намери СИДДО със съответната държава
и съответните ЕС директиви и регулации в тази област
Енджой!
П.С. ще се усетите вий, къде бил ключа за палатката четете братята и сестри! опознай системата, за да я разбиеш!
Скоро един пита тука как ООД става АД - определено ми се струва, че с някои хора мислим едни и същи работи
само с търговско право обаче не става! иска се и малко математика, счетоводни записи! и да обещаеш че ще дадеш парите на бедните!
(подсказка - как се увеличава капитал на оод?)
а да работиш ли? не, не е необходимо - въобще!
нещата стават така
отваряш оод в българия
отиваш в чужбина и сключваш договор за предоставяне на услуги
ти бачкаш
те ти плащат
в този случай е в твой интерес да се прилага СИДДО за на плащаш данъци в две държави
това е съкращение от Споразумение за избягване на двойно данъчно облагане
по този термин намери СИДДО със съответната държава
и съответните ЕС директиви и регулации в тази област
Енджой!
П.С. ще се усетите вий, къде бил ключа за палатката четете братята и сестри! опознай системата, за да я разбиеш!
Скоро един пита тука как ООД става АД - определено ми се струва, че с някои хора мислим едни и същи работи
само с търговско право обаче не става! иска се и малко математика, счетоводни записи! и да обещаеш че ще дадеш парите на бедните!
(подсказка - как се увеличава капитал на оод?)
а да работиш ли? не, не е необходимо - въобще!
- glasotnaroda
- Потребител
Колегите са прави - регистрираш си фирмата и работиш където си искаш. Все пак виж милата ни рОдина, с кои държави има валидно СИДДО и дерзай
- andrimd
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|