начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Doznatel

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Doznatel

Мнениеот mina09 » 28 Сеп 2004, 19:21

Kolegi kajete kade gi namirate tezi obiavi za doznateli??????
mina09

Re: Doznatel

Мнениеот gov. employee » 29 Сеп 2004, 12:20

Не ги намираме - просто въобще не ги търсим, защото не ми се става (поне на мен лично) алкохолик след само една година работа като дознател.
gov. employee

Мнениеот mpp » 29 Сеп 2004, 15:18

Обявите за дознатели се публикуват в сайтовете на МВР/ за различните РДВР-та/ . Също така се поставят на видно място в сградите на РПУ.
mpp
Младши потребител

Мнениеот nikolina234 » 29 Сеп 2004, 15:21

zasto pak da se stava alkoholik.
Obiasnete na edin kolega, kojto ne samo e dale4 ot RPU-ta no i ot nakazatelnoto pravo.
nikolina234

Мнениеот mina09 » 29 Сеп 2004, 15:24

za alkohola i az sam chuvala i daje vijdala.Blagodaria za infoto
mina09

Мнениеот gov. employee » 29 Сеп 2004, 15:25

СТой си при РПУ-тата и наказателното право! И хвани си барем някое ченге за гадже, като си там и на такова място.
gov. employee

Мнениеот Blagorodna » 13 Окт 2004, 15:11

Като човек, който е работил в РПУ ще отбележа, че не работата прави човека алкохолик, а това един съзнателен избор. Ако Вие не желаете да пиете, никой няма да Ви принуди да го прави. Това за алкохолиците в МВР и в полицията въобще е просто мит в сегашно време. Може би до преди 10-тина година да е важало с пълна сила, но сега мога да Ви уверя не е така. Аз самата познавам много повече следователи и прокурори, пиещи до безпаметност, отколкото такива в МВР.
Blagorodna

Мнениеот наблюдател » 13 Окт 2004, 18:57

Откакто петканов забрани пиенето в МВР стана много тъжно.Няма купони до зори.Но трябва да погледнем положително на нещата.Спаднаха случаите на семейни скандали,както и на харчене на пари за ракия.Освен това е и здравословно.Така,че плюсовете са повече от минусите.
наблюдател

Мнениеот kiti » 14 Окт 2004, 08:59

Kolegi, interesuva me dali niakoi ot vas moje da mi dade informatzia za psixi4eskia?
kiti
Нов потребител

Мнениеот gavril » 13 Юни 2006, 23:53

ПСИХИЧЕСКИЯТ ИЗПИТ Е ГОЛЯМА ПРОВОКАЦИЯ
gavril
Младши потребител

Мнениеот gavril » 13 Юни 2006, 23:55

ДОЗНАТЕЛ ДА ТЕ ЮРКАТ ШАПКАРИ Е СЛАДКА РАБОТА ЗА 500ЛВ. АДВОКАТ Е ПО-ДОБРЕ ДОРИ И САМО ПО ФИНАНСОВИ ПРИЧИНИ...
gavril
Младши потребител

Мнениеот gavril » 24 Юни 2006, 22:46

2006

Пуснато на: 24 Юни 2006 12:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Донякъде сте права колежке !Бях се хванал с това дознание като удавник за сламка !Може пък сега като младши адвокат да ми провърви най-сетне и на мен в живота !

Не съм предполагал,че това е била една долна и просташка институция !Трябваше да се опитам да кандидатствувам,че да го разбера !

Не зная какви са им критериите-за полицаи си подбират хора ,които едвам са завършили средно образование,с ниско интелектуално ниво.А хора,имащи необходимото образование и професионална квалификация и най-важното,желание и готовност за работа се спират по един долен и некоректен начин !!!

Но не се заблуждавайте,че върху т.нар.психолози не се оказва влияние !Чрез този психоизпит просто си елеминират нежеланите хора !!!И тъй като имах много добра правна подготовка и ниво на интелигентност не им оставаше нищо друго,освен тук да ми подложат динена кора!

Мисля,че е било редно да ми се каже,че съм неподходящ и нежелан още при подаването на документите.Нямаше да се засегна - напротив !А сега тази служба съм я намразил от дъното на душата си-ще я мразя докато съм жив !!!
gavril
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити