начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Искат ми подкуп ...

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искат ми подкуп ...

Мнениеот потърпевш » 25 Яну 2004, 18:30

Къде да се оплача? В МВР да маркират парите ли? Шубе ме е да не се загубя в безразличие и процедури и да платя аз цената накрая. Някой тук има ли практически опит с това ?
потърпевш

Re: Искат ми подкуп ...

Мнениеот indi_alex » 26 Яну 2004, 08:06

за какво, кой и по каква схема (предаването) - не че очаквам отговор, но то и без това въпроса ти е реторичен

...and justice for all
indi_alex

Мнениеот Mistik » 26 Яну 2004, 20:26

Процедурата отнема два три дена- да в полицията се оплачете.... но зависи наистина за какво и кой ви го иска
Mistik

Мнениеот blagorodna_makeva » 02 Фев 2004, 15:29

Ако подадете жалба в полицията, тя трябва да бъдете по местоизвършване, т.е. там където Ви искат подкуп. Парите ще бъдат маркирани(по ЗСРС) или описани по серия, номер и номинал в констативен протокол от служителите, но няма гаранция, че ще си ги получите обратно. Ако все пак се решите, обадете ми се, ще Ви насоча, аз самата съм служител на МВР.
blagorodna_makeva
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 09 Фев 2004, 12:23

Можете да платите и във фалшиви банкноти - така ще злепоставите много лошо служителят, който ви иска подкупа. Но за да не ме обвинят в подбудителство, това беше шега.
bgjurist
Потребител

Мнениеот mazen » 09 Фев 2004, 13:20

Абе колега, Вие сигурно знаете, че подкупа е резултатно престъпление. Искал питал не върши работа., още повече, подкупоискателя може да каже, че Вие сте му го предлагали. Така, че помислете си искате ли да влизате в тези процедури.
mazen

Мнениеот S-D-P » 09 Фев 2004, 13:23

Господине, а защо ви искат този покуп?
S-D-P

Мнениеот popravil se » 09 Фев 2004, 13:28

Размислих, вече не ти искам парите. Оправяй си проблемите сам.
popravil se

Назад към Наказателно право