- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
блокиране на майчинство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
блокиране на майчинство
От 2006г. работя към МВР като ЛРТП(лице работещо по трудово правоотношение работещо в системата на МВР) на 04.10.2010г. излизам шест месеца в неплатен отпуск по чл.160 през които 6 месеца се осигурявам в частна фирма веднага щом ми изтича неплатеният отпуск излизам болничен 45 дни преди раждане.Болничните започват да ми се изплащат само от частната фирма и аз мисля ,че всичко е наред , но когато на 18.08.2011г. официално излизам по майчинство след последният болничен разбирам ,че нещо не е наред.След много чакане и запитване от моя страна НОЙ ми превежда на 10.11.2011г само частта от частната фирма и ми казват ,че другата част от МВР е блокирана ,защото съм излязла от кръга на осигурените лица полагат ми се ,но компютъра им стопирал плащането.Как мога да си получа полагащото ми се майчинство?
- estasi
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|