- Дата и час: 12 Дек 2024, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Последна промяна candy1 на 31 Юли 2012, 14:36, променена общо 1 път
- candy1
- Нов потребител
Много благораря за отзивчивостта, ще чакам с нетърпение актуално инфо. Успех на тестовете!
- mirokami
- Нов потребител
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:55, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Явно някой се изнервя ,че няма информация за теста - истината е простичка ,няма явил се на теста в Хасково ,който да е успял да прочете всички задачи с под условията от теста за интелигентност. Другите два теста са с толкова време ......,че излизаха и да пушат повечето-реално ти остават по 25-30 минути свободни.Съвет - не си губете времето с описанието на задачата и примера ,а решавайте веднага задачите - замислите ли се повече от 5 -подчертавам 5 секунди на задача или под условие - изпадате в цайтнот .Една от участничките на изпита в Хасково бе дъщеря на една от комисията, в третата група бе момиченцето.Успех на всички на които им предстои изпита.
- trunk6668
- Нов потребител
Успех на всички кандидати днес в Бургас ! Стискаме ви палци и чакаме да разкажете как е минал при вас изпита!
Успех и късмет на Варненци утре!
candy1 - късмет и на теб, явно на теб ще разчитаме за повече информация утре! Благодаря ти!
Успех и късмет на Варненци утре!
candy1 - късмет и на теб, явно на теб ще разчитаме за повече информация утре! Благодаря ти!
- megan_lb
- Младши потребител
aris_koen еййй не спряхте да ми се подигравате с тоя калкулатор хаха Ако не се бяхте явили и вие щяхте да си вземете ))))
- frenchi
- Младши потребител
Искам да благодаря на всички,които споделиха инфо за теста и на тези ,които ми пожелаха успех !
- candy1
- Нов потребител
Относно теста за професионална пригодност - лесен е .Кой дава разрешение за митнически склад .при колко градуса се измерва алкохолното съдържание .каква е организацията на митниците у нас....такива неща
- trunk6668
- Нов потребител
Не съм нервна ,нито заядлива !
Последна промяна candy1 на 31 Юли 2012, 14:37, променена общо 1 път
- candy1
- Нов потребител
- aris_koen
- Потребител
Актуална информация от Бургас:
Безумие, с една дума така мога да опиша тестовете. Нищо общо с това което сте чували, виждали в средно висше и интернет.
1-ви тест интелигентност: въпроси с таблици и статистики, за които изобщо няма смисъл да си губите времето да задълбавате в размисли/ раждаемостта в проценти при двойки от бълг и чужд.произход ,смесени и за да отговориш на въпроса ти трябва най-малко 20 мин , за да вникнеш, отпишете ги и играйте на тото "вярно или грешно"/
следващите , пример: Някои облаци са чаши.Всички чаши са с вода. Подвъпроси: Всички облаци са с вода. Всички чаши с вода са облаци.... "вярно или грешно"...
Факт или мнение / до тези не стигнах, задълбах в първите/...
2 тест: Въпроси от закона за митниците , за администрацията и всички описани в сайта...
3 тест: Лоялност. Тук вече се попълват спокойно, но пак има уловки. Просто трябва да помните какво сте отбелязали на предните, ако попаднете на сходен, да отговорите пак същото.
Все още съм развълнувана, след малко като се успокоя пак ще допълвам. Колегите които бяха, могат да помагат.
Свиленград, може да им благодарим за "изчерпателната" информация!!!
Безумие, с една дума така мога да опиша тестовете. Нищо общо с това което сте чували, виждали в средно висше и интернет.
1-ви тест интелигентност: въпроси с таблици и статистики, за които изобщо няма смисъл да си губите времето да задълбавате в размисли/ раждаемостта в проценти при двойки от бълг и чужд.произход ,смесени и за да отговориш на въпроса ти трябва най-малко 20 мин , за да вникнеш, отпишете ги и играйте на тото "вярно или грешно"/
следващите , пример: Някои облаци са чаши.Всички чаши са с вода. Подвъпроси: Всички облаци са с вода. Всички чаши с вода са облаци.... "вярно или грешно"...
Факт или мнение / до тези не стигнах, задълбах в първите/...
2 тест: Въпроси от закона за митниците , за администрацията и всички описани в сайта...
3 тест: Лоялност. Тук вече се попълват спокойно, но пак има уловки. Просто трябва да помните какво сте отбелязали на предните, ако попаднете на сходен, да отговорите пак същото.
Все още съм развълнувана, след малко като се успокоя пак ще допълвам. Колегите които бяха, могат да помагат.
Свиленград, може да им благодарим за "изчерпателната" информация!!!
- daritt
- Младши потребител
Според мен няма какво толкова да го мислите и да нападате aris_koen. Не сте в училище. Или сте интелигентни или не. Това е инфалтивно поведение и не знам изобщо какви ги търсите в митници. Това е работа за зрели хора, а не за детската градина. А и ако имахте малко акъл щяхте да се досетите, че aris_koen работи в Митници и трябва да сте благодарни и на това, което ви споделя като информация. Успех на всички!
- popovaa
- Нов потребител
popovaa..., никой не напада aris_koen, благодарни сме му че споделя . Това, което си "усетила" за aris_koen трябва да ти дава спокойствие за теста за ИНТЕЛИГЕНТНОСТ(явно си много Ентелигентна). Наблегни на правописа и добрия тон. Още веднъж благодаря на всички, които споделят впечатленията си. УСПЕХ!!!
- 22071974
- Младши потребител
Искам и аз също а Ви кажа, че информацията, която Ви преостави потребителят е напълно изчерпателна aris_koen, просто всеки иска още и още, но няма как защото ти наистина нямаш време за прочит на въпросите, камо ли а им отговориш и запомниш. Просто поредната измишльотина, не знам как искат качествени кадри, дори искаха език, а сега като ги питах днеска кога ще е езиковият тест те ми отговориха, че нямало да дима такъв, не било важно....искат добри каддри, а не ти дават ддори възможност да си прочетеш отговорите и дда дадеш верен отговор. А що се отнася до въпроса с облаците, при нас За С-град беше - Всички учители са гъсеници. Всички гъсеници могат да летят- вярно или не.......
- livana90
- Младши потребител
- aris_koen
- Потребител
Кога влиза в сила прекратено наказателно производство?
- след 14 дни
- след 30 дни
- след като бъде одобрено
- след 14 дни
- след 30 дни
- след като бъде одобрено
- daritt
- Младши потребител
aris_koen написа:livana90 написа:Всички учители са гъсеници. Всички гъсеници могат да летят- вярно или не.......
Всички лъвове са от хартия. Всяка хартия е трвърда!
Сега се сетих нашият беше такъв, но вместо лъв тигър, пълен смях.... това беше конкурс за олигофрени
Плюс това съм убедена, че този тест, на когото и а го дадат с това време , което разполагаш не може да бъде решен... Да не говорим за митничарите от Капитан Андрееево
- livana90
- Младши потребител
Мисля 14 дена...
Искам и аз да коментирам...съгласна съм със заяждането и по-грубите коментари...aris_koen има по-хаплив език ,но не е длъжен да споделя каквото и да било .Това се отнася и за другите хора...въпрос на добра воля е.Радвам се,че всеки сподели впечетление,защото така имаме вс бегла представа.Пиша бегла,защото за едни едно нещо е лесно,за други е сложно!Ако не беше този форум с активни хора вярвайте ми щях да съм много по-притеснена. )))
Искам и аз да коментирам...съгласна съм със заяждането и по-грубите коментари...aris_koen има по-хаплив език ,но не е длъжен да споделя каквото и да било .Това се отнася и за другите хора...въпрос на добра воля е.Радвам се,че всеки сподели впечетление,защото така имаме вс бегла представа.Пиша бегла,защото за едни едно нещо е лесно,за други е сложно!Ако не беше този форум с активни хора вярвайте ми щях да съм много по-притеснена. )))
- frenchi
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:56, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Това ще го осъзнаем утре и др дни....но е нормално.Всеки е притеснен и би прочел законите дори и да няма смисъл.aris_koen след колко време ще излязат резултатите ?
- frenchi
- Младши потребител
|
|