- Дата и час: 12 Дек 2024, 09:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Ами от теста за комп си прочетете Валутния закон ...въпр бяха:за чистия алкохол...при колко градуса се опр като такъв....там за разположението на БГ отг е конт шелф и икономическата граница или нещо от сорта......за бандерола имаше въпрос....отг е че се поставя нас видно място и без него неможе да се отвори стокатас....имаше какво е складодържател......кой е шефа на митниците или нещо такова....според вал закон кои са пар средства...........охх немога др да се сетя в момента....
- frenchi
- Младши потребител
aris _koen една девойка пита ''ами калкулатори'' хаха след което и се изсмяха и й казаха чев ако и трябва калкулатор значи не е за митницата :Д
иии с тия шиб*** гъсеници и аз имах абс тото беше там,явно грам логика няма в мен
иии с тия шиб*** гъсеници и аз имах абс тото беше там,явно грам логика няма в мен
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа:aris _koen една девойка пита ''ами калкулатори'' хаха след което и се изсмяха и й казаха чев ако и трябва калкулатор значи не е за митницата :Д
- aris_koen
- Потребител
Да голяма забава..... ))) колко канд ще одобрят според вас за интервюто ако явилите се са 977 хаха като нас
- frenchi
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:39, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
ами 2рия и 3 не,но за интелигентност.... доста...за него се притесняшам за другите не )))
колко ще одобрят...? имате ли идея
колко ще одобрят...? имате ли идея
- frenchi
- Младши потребител
- aris_koen
- Потребител
На явилите се във Варна днес, до колко време ви казаха, че ще са готови резултатите. Аз бях от третата група и в нашата зала казаха, че ще гледат да са готови до края на месеца, което ми се струва доста дългичък период. Може при другите групи или в другата зала да са казали друго.
- someone1
- Нов потребител
- aris_koen
- Потребител
казаха ни до 10дена,но и аз разбрах че ш другата група са казали до края на месеца,но не вярвам..
ти как се справи с теста ?
ти как се справи с теста ?
- frenchi
- Младши потребител
никой ли не си спомня повече въпроси
- danik
- Нов потребител
ако сте прочели законите ще ги направите.сериозно наблегнете на матем задачи за първия тест...защото ще ви е яд после )))
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа:ако сте прочели законите ще ги направите.сериозно наблегнете на матем задачи за първия тест...защото ще ви е яд после )))
Чели сме, но не всичко, ако си спомняте въпроси моля дайте насоки , освен тези които дадохте естествено! Извинявайте че сме толкова досадни
- megan_lb
- Младши потребител
Такааа, да напиша и аз няколко думи за теста. По този за интелигентност, мисля няма какво да добавя, колегите бяха написали доста. Тея гъсеници явно са били навсякъде . Въпросите от професионална компетентност включваха всички закони, върху които трябваше да се подготвяме и като цяло не бяха много трудни. Сещам се че имаше "Данъчен склад е"..., "Кой ръководи митниците", но не се сещам за изброените отговори. Но "интелигентният" ме разби , такъв тест не бях виждала. Времето е супер малко, а на всичкото отгоре, непрестанното напомняне че времето привършва, допълнително нажежава обстановката.
Aris_koen, честито, дано скоро се видиш в униформа .
Aris_koen, честито, дано скоро се видиш в униформа .
- juji83
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:40, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Честно казано не знам как съм се справила. От трите най-лесен ми беше втория, за професионалната компетентност. На първия тест съм сигурна за около 15-20% от отговорите си, другите къде на късмет, къде оставях празно. И този за интегритет ме притеснява малко. Та така, аз нямам големи надежди ....
Последна промяна someone1 на 01 Авг 2012, 22:22, променена общо 1 път
- someone1
- Нов потребител
Здравейте, днес и аз минах теста...Един от въпросите беше "Кой одобрява облика на бандерола", имаше въпроси от всички споменати закони. Що се отнася за теста за интелигентност-трябва да си много бърз и да мислиш логически, както казаха и останалите, при нас имаше редици с числа.
- ninolina
- Нов потребител
Da se vkl. i az - ot zakona za akcizite ima6e li po-zavartqni kato registrirani polu4ateli, izpra6ta4i i pro4ee, 4e ve4e blokirvam 4ak i ako moje da kaje nqkoi ot merkite i geogr. ozna4eniq kakvo davat. Za valutniq zakon predpolagam do kolko se deklarirat dokolko ne. A tova s testa za inteligentnost mi se struva 4e naro4no e taka napraven i te pri6porvat-vse edno da te vidqt v napregnata situaciq kolko barzo misli6 i deistva6. Boje, smqh v zalata. Gledahte li BTV novinite ??? Za testovete govoreha, 4e i intervuta ima6e. I nakraq- ot 5000 kandidata samo 150 6te badat nazna4eni- cveta na naciqta.
Do aris_....., toi si znae: USPEH NA INTERVUTO, RAZBII GI !!! Oh, na men vse o6te mi predstoi testa
Izvinete, 4e ne pi6a na BG, s nov komp sam i o6te ne e nastroen, a sega nqmam vreme i za tova
Do aris_....., toi si znae: USPEH NA INTERVUTO, RAZBII GI !!! Oh, na men vse o6te mi predstoi testa
Izvinete, 4e ne pi6a na BG, s nov komp sam i o6te ne e nastroen, a sega nqmam vreme i za tova
- stoqnova_13
- Младши потребител
aris_koen изпуснах разговора обадиха ли ти се ???
ами бакалавър -Финанси сега да не ми напишеш...ами само магистри :Д
ами бакалавър -Финанси сега да не ми напишеш...ами само магистри :Д
- frenchi
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 02 Авг 2012, 11:40, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
|
|