daritt написа:Някой от Бургас да е получил обаждане?
Аз поне не съм, имам 2 познати, които също кандидатстват и те не са. Но това не е гаранция, че не са се обаждали.
|
|
daritt написа:Някой от Бургас да е получил обаждане?
fifi83 написа:Погледнете и това:
http://www.internet-test.bg/res/report/ ... ard_bg.pdf
ако не греша разработчиците на теста на АМ са същите.
stoqnova_13 написа:Molq nqkoi koito e na TI sas statistikata da mi obqsni tova s 60 % 4e tam sam kato riba na suho
fifi83 написа:Погледнете и това:
stoqnova_13 написа:Do ani_fer- HILQDI BLAGODARNOSTI, az si misleh 4e se iz4islqva na tozi princip , no nikak ne bqh sigurna, razbira6 li matematikata mi e slaboto mqsto.
angelhelp написа:Всичко се смята относително лесно ако си концентриран и още в началото хванеш логиката на редицата. Аз тук виждам "сложното", а не в пресмятането и разбира се - във времето
treks5 написа:fifi83 написа:Погледнете и това:
Теста е същия на мен ми прави впечатление друго/беше написано на 1стр на теста /има ги и в изследването че при висок показател лъжа се прави задължително 2 тест което от своя страна показва реален резултат -
А някой да е чувал в България да са се обаждали за да те карат да го правиш повторно този тест ?
Аз поне не съм , а и провалът по тази скала както казаха в началото на теста направо те изхвърля.
За това което беше питано мисля че отговориха на някой че до средата на месеца ще има отговор за одобрените а към края на месеца и съобщение на сайта за допуснати и не допуснатите. Интервютата казаха също че ще са този месец.
angelhelp написа:Всичко се смята относително лесно ако си концентриран и още в началото хванеш логиката на редицата. Аз тук виждам "сложното", а не в пресмятането и разбира се - във времето
fifi83 написа:
И мен ме съмнява, че при висок резултат ще поканят кандидат да се яви повторно на теста. Никой няма да се занимава с това, при уловие, че има още 900 кандидата. Мисля, че ако резултатът е много висок морал (не знам как точно да се изразя) пак може да го разгледат като опит да се лъже и да го сметнат за лъжа. Моят съвет е да не изпадате в крайности в теста за лоялност (че не сте закъснявали, че не лъжете и не сте били свидетели на корупция и съответно и другата крайност). Не знам дали разсъждавам правилно за теста за лоялност, споделете мнение.
treks5 написа:Последния низ беше с аритметична градация на числата за действията примерно.
ani_fer написа:
И предпоследният също Като цяло ми бяха най-забавните, яд ме е само, че реших първите 2-3, после започнах от зад напред и в средата остана "дупка"
stoqnova_13 написа:A 6to se otnasq do zada4ite za" 4 klas" - plemenicata mi zavar6i tazi godina to4no 4 klas i sam re6avala s neq takiva zada4i kato asansiora i kopaeneto na tunelite. Ako ne vqrva6 moje da razgleda6 sbornicite za re6avane na zada4i za 4 klas po matematika, nqma zna4enie izdatelstvoto. I mi e 4udno kavo tolkova, 4e e popitalo momi4eto moje li kalkulator ili ne. To golqmo komentirane, 4e 4ak za kade bila ili ne. Te 6tot tez deto sa tam izpitva6ti , kvestori ili kakto gi nari4at, smqtat milite sas skorostta na svetlinata. Smqtat te , ama drugi raboti.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта