- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Резултатите от нотариалния конкурс
|
|
Re: Резултатите от нотариалния конкурс
Привет! Това е адреса на министерството, взела съм го от страницата им.
pr@justice.government.bg
Вместо да роним сълзи да изискаме окончателната информация! Както каза Слави Трифонов, просто не ми се мисли какво би се случило, ако всички ние, след като отворим сайта /поне няколко път на ден, както стана ясно по броя на посещенията/ им драсне по едно мнения, пък нека и те да се дублират с казаното тук! Това ли е правосъдната система след реформата! Това ли пише в ГЛАВА ПРАВОСЪДИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pr@justice.government.bg
Вместо да роним сълзи да изискаме окончателната информация! Както каза Слави Трифонов, просто не ми се мисли какво би се случило, ако всички ние, след като отворим сайта /поне няколко път на ден, както стана ясно по броя на посещенията/ им драсне по едно мнения, пък нека и те да се дублират с казаното тук! Това ли е правосъдната система след реформата! Това ли пише в ГЛАВА ПРАВОСЪДИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- XENIA
какво ви стана на всички участници във форума? Да не хукнахте да проверявате резултатите?
- HENIA
В момента тече обработката на резултатите и всички търсите начин да се спасите единично! Какво стана с призивите за бунтове и въстания, с призива да се обединим! Смяххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
- HENIA
носят се слухове,че конкурса ще се анулира ,и ще се насрочи отново,защото на А. станков жена му още нямаля 3 г. юр. стаж и заради това инф. ми не е от мгого дост .източник ако някой знае дали на станков жена му всъщност вече има 3 г. стаж и е сред участниците в конкурса да пише ,защото в списъците фигурираха две Наталии но нито една не беше с фамилия Станкова ,еднавнта беше Станчева пишете.
- подочул
Ако наистина издържалите са 100, то май нотариусите постигнаха своето - 2/3 от обявените първонално места, останаха свободни!
- XENIA
Настана ен /ер малък/в ден !
И кво, .....нема още резултати, хайде на море.............!!!
И кво, .....нема още резултати, хайде на море.............!!!
- младежа
Уважаеми колеги,
Днес получих информация, че резултатите от конкурса ще бъдат публикувани в страницата на МП на 28.06.04г.
От неофициален разговор с проверяващите разбрах, че издържалите кандидати, който преминават на устен изпит са общо 97 човека.
Успех !!!
Днес получих информация, че резултатите от конкурса ще бъдат публикувани в страницата на МП на 28.06.04г.
От неофициален разговор с проверяващите разбрах, че издържалите кандидати, който преминават на устен изпит са общо 97 човека.
Успех !!!
- SKD
Младежо, бъди по - конкретен! Къде ще ходим на море? Ако се представиш добре може да те поканя за помощник - нотариус..... Може би
- paola77
Стресна се, май......... Последният, на когото предлагах отговорния пост "помощник - нотариус" ми заяви, че си падал по осемнадесетгодишни и нямал намерение да си сменя местожителството /постоянния адрес/. Подозирам, че и ти си от същата зодия - много ви се иска, но си представяте нотариалната работа като много пари, без особени отговорности, иначе казано "едно ферари с цвят червен и вътре мацки с бронзов тен." Грешна изходна позиция, младежи! ПРОБЛЕМЪТ СИ Е ВАШ. Да си нотариус в България в днешно време е преди всичко огромна отговорност и множество "подводни камъни".
- paola77
Аз пък разбрах и някои имена на бъдещи нотариуси- Иван Иванов, Станислава Николчева, Мария Велкова, Иван Цонев, Луиза не знам коя си.
Без да платиш нотариус не се става
Без да платиш нотариус не се става
- кандидат
Престанете със спекулациите. Всяко второ мнение третира въпроса за плащането! Нищо друго ли не ви раждат главите? Сигурни ли сте? За кой район печели Мария Велкова? Познавам висококвалифицирана колежка със същите имена, която не е споделяла мераци да участва във вашия конкурс. И изобщо не би й се наложило да плаща, за да го спечели. Същото важи и за колега с имената Иван Иванов.
- paola77
като бивш помощник-нотариус, извършвайки цялата дейност на нотариус/по стария закон/ поддъроам изцяло мнението ви колега. По принцип - не е лесна работа да си нотариус. И се чудя на колеги, които никога или минимално са се занималави с тази дейност, защо са така саумоверени, че ще се справят. Не винаги теорията е показател за умения. Сблйскайте се с действителността и когато не успеете да се справите, ще разберете, колко съм права... Та дори и аз с четирите години стаж не смея да кажа, че ще се справя с всичко, пък да не говоря за колеги, които не са писали и един НА без чужда помощ...
- jjjjjjj
Станислава Николчева (помощник-нотариуса на Ксения Белазелкова) за друго и не става.
- boba
|
|