начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Резултатите от нотариалния конкурс

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Резултатите от нотариалния конкурс

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 16:51

Айде поне една от вас да се кандидатира и за мен, стига само за Младежа...
Той много хойка по жени и ще ви изневерява :)
А Аз съм вокалист на рок-група и ще ви пея (и свиря, особено това ;-) по цял ден, докато издържите....
Кандидатирам се за Boba, особено ако стане нотариус....
Axl Rose

Мнениеот boba » 22 Юни 2004, 16:54

Аз и без да съм нотариус съм си много добре. Няма да останеш разочарован нито физически, нито икономически!
boba

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 17:37

Ехаааааааа, ти си направо Жената - Мечта!!!!
Идеята ми беше, ако станеш нотариус, да ме вземеш за помощник-нотариус!
Ще работя здраво, няма да жаля усилия, пък ако вземем да се обвържем не само професионално, любовта на Парис към Елена ще ти се стори като обикновен флирт в сравнение с моето...
Axl Rose

Мнениеот paola77 » 22 Юни 2004, 18:36

Boba, по - кротко - не сме в предаването "Любовни квартири" на Део. А и Младежа странно защо мълчи. Или вече предпочиташ Axl Rose? Споко, прекалено съм далеч от София. Само ви дразня лекичко - откъде тръгна темата, докъде стигнахте....
paola77

Мнениеот Noni » 23 Юни 2004, 09:46

Резултати ще има на 28.07.2004 г. Около стотина човека са прескочили летвата. Останалите 700 няма какво да чакат . Тези стотина кандидата сигурно вече знаят, че са богоизбраните.
Noni

Мнениеот boba » 23 Юни 2004, 09:52

Разтоварваме се, мила колежке, смъкваме напрежението, докато чакаме резултатите. Няма лошо. По-добре е от това да се говорят само глупости кой колко и на кого платил. Аз, например, се явих на конкурса 33,33 % от желание, 33.33 % от това да видя как протича такъв конкурс и 33.33 % водена от олимпийския принцип за участие.
boba

Мнениеот SKD » 23 Юни 2004, 09:59

Колеги на 22.06.03г. резултатите са били представени на министъра на правосъдието и след като се запознал с тях бил искренно възмутен от броя на издържалите кандидати.
По негово нареждане е назначена независима комисия за преразглеждане на вече проверените работи.
SKD

Мнениеот Axl Rose » 23 Юни 2004, 11:29

Хаха, незнам вярна ли ти е информацията, но ако е вярно, я сподели от какво точно се е възмутил министъра, че е назначил нова комисия?! Според него, много са изкаралите или са малко?
Axl Rose

Мнениеот ???? » 23 Юни 2004, 11:36

SKD знам кой си. Познавам и баща ти. Сигурно информацията я имаш от него.
От какво е възмутен министъра?
От това, че издържалите са малко на брой, или от това, че броят им е голям?
????

Мнениеот денис белята » 23 Юни 2004, 12:07

защо плашиш човека можеше да си мълчиш, че го позноаваш ,мога да те уверя ,че информацията му е достоверна и поне ни информираше досега какво става ,а ти взе че го подплаши
денис белята

Мнениеот lubimec 13 » 23 Юни 2004, 14:07

informaciyta e vyrna . i az tazbrax 4e v4era 22=06=2004 e trybvalo da sa izneseni rezultatite . a su6to taka i 4e i dnes bixa mogli da se poyvyt , a su6to taka mi kazxa 4e do kray ma meseca e nai-sigurno .
tova e , nyma luja , nyma izmama , i rezultati nyma.
lubimec 13

Мнениеот знаещ » 24 Юни 2004, 10:36

Какво стана с тези резултати? Нали вчера щяха да ги публикуват?
знаещ

Мнениеот невъзможен » 24 Юни 2004, 11:31

нали резултатите щяха да излязат на 28.06, а сега пък на 28.07 ? какво става? направо не мога да разбера що за конкурс е това и как е възможно никой да не знае кога ще има резултати.
невъзможен

Мнениеот 33333333333 » 24 Юни 2004, 12:27

има ли някой в тази държава който може въобще категорично и достоверно да каже кога ще излязат тези прословути резултати от конкурса.Все едно че ще избират човек на вселената та дотакава степен всички се протаква и конспирира.
От всякъде се чуват какви ли не дяловии по повод на тези резултати.
Със сигурностп обаче знам,че провереряващите отдавна за проверили работите и са предали протоколите в МП.Колко още ще трябва да опъват нервите и очакванията на кандидатите.Най добре ще бъда да се пусне отворено писмо до НС,МС че да се сетят да си свършат както трябва работата в МП.Какво е това чакане и никаква достоверна и официална информация.Ето такива момента будят основатели съмнения за липсата на каквато и да било прозрачност при провеждането на посочените конкурси.
Да направят закона на нотариусите така ,че да си ги назначават както факатически става и да се знае от всички че като си немил и недраг няма да получиш поста за който драпаш. .
33333333333

Мнениеот cccp » 24 Юни 2004, 12:29

не ви ли омръзна да използвате интернет пространството/правния портал / за лични "задявки"....ако имате лични отношения за уреждане не го правете тук.....
публикувайте сериозни писма,с конкретни данни,а не "локуми" .....коментирайте
писма,чийто съдържание в най-голяма степен е достоверно...адресирайте
въпросите си към човека или институцията,от която следва да се даде отговора...
министъра има секретариат.....от там биха ви отговорили дали има назначена нова комисия-пишета на електронната поща на министерството ли се свържете по телефона/чрез централата ни министреството/ с началника на кабинета
cccp

Мнениеот СССР » 24 Юни 2004, 12:49

ако внимателно следите заповедите на министър Станков по отношение на конкурса за нотариуси,не може да не забележите,че изпълнението на тези
заповеди се възлага на дирекция "Правна"....вместо да публикувате лични мнения или предположения ,относно резултатите,направете си усилието да се свържите с директора на тази дирекция или с дирекцията за връзки с обществеността-тел.
вж. от интернет страницата на МП
СССР

Мнениеот SKD » 24 Юни 2004, 13:14

Колеги резултатите ще бъдат публикуване на 28.06.04г. в сайта на МП, както ме увериха от отдел "Правен " на МП.
За колегите кандидатствали за места в Пловдив информацията е , че има 13 човека допуснати до устен изпит -които са посочили Пловдив като първи район и 2 чавека който са го посочили като втори.
По повод на писанията на "??????", кой кого познава?
-изобщо не е важно в случая !
SKD

Мнениеот seti » 24 Юни 2004, 13:26

Колега SKD случайно да имате информация и за Варна???
seti
Нов потребител

Мнениеот XENIA » 24 Юни 2004, 14:00

Ха, та то имаше ако не се лъжа 28 свободни места за Пловдив, пак много са допуснали!!!
XENIA

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити