начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Резултатите от нотариалния конкурс

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Резултатите от нотариалния конкурс

Мнениеот traico » 03 Юли 2004, 06:49

Наистина съм от СУ ,но по мое време нямаше други правни факултети .В крайна сметка преподавателите са едни и същи навсякъде ,но проблемът е ,че в момента има много възможности да си платиш образованието или купиш дипломата ,поради което попадат много случайни и неподходящи хора .
Към "бях там" - Благодаря Ви колега !
traico

Мнениеот terry ezra » 03 Юли 2004, 11:47

Kolegi, ne se ot4aivaite, i az biah tam \t.nar. u4astnik v konkursa/, vidiah gavrata otblizo. Gadost, no tova si e na6ata BG deisvitelnost. Vajnoto e da prodaljavame napred, vsi4ko ostanalo e proza.
terry ezra

Мнениеот IVO ZI » 03 Юли 2004, 12:32

КОЛЕГА! ЗА ВАРНА ЗНАМ ЗАЩОТО СЪМ ЕДИН ОТ ИЗБРАНИТЕ......... ПОЗНАВАМ И ДРУГИТЕ..........
IVO ZI

Мнениеот ххх » 03 Юли 2004, 12:44

И аз съм от допуснатите за Варна,важно е колко са допуснатите кандидати изван Варна.100% има и от други градове, които са кандидатствали за Варнал
ххх

Мнениеот bionce » 03 Юли 2004, 18:04

Поздравления колега за постижението Ви ,защото ми е известно ,че кандитатите за гр.Варна бяха около 150 човека , а са допуснати до устен изпит само 6.Желая Ви успех и дано да Ви пуснат 6-мата ,въпреки ,че след обявяването на 6 свободни бройки за гр.Варна преместиха някакъв колега нотариус на едната от тях.
bionce

Мнениеот paola 77 » 03 Юли 2004, 18:50

Bionce, министърът на правосъдието категорично отказва да уважи молбата на който и да е от действащите нотариуси да смени района си на действие поради "важни причини", каквато е формулировката на ЗННД. Мисля, че информацията Ви не е вярна. Поздравления на всички колеги, които прескочиха първата бариера. Не се стряскайте от устния изпит - той е по - лек, стига да запазите самообладание. Успех на всички, които продължават борбата!
paola 77

Мнениеот и аз бях там » 03 Юли 2004, 20:16

Има нещо гнило в този конкурс!След като и допуснатите до устния изпит не могат да повярват в късмета си.Колега "Тraico", отпуснете душата и се зарадвайте!Изпийте едно за блясък в очите и смело към следващия изпит!Радвам се за вас.
Трябва да гледаме и малко позитивно.Аз лично въпреки неуспеха си в писмения изпит се радвам,че "и аз бях там".Резултатите от изпита ми помогнаха да разбера къде е центъра на юридическата мисъл в България.София-не,Плодив-също не,Варна,Русе,Бургас-неее.Процентно най-голяма успеваемост има за гр.Петрич.Цели трима от там са успели.Ало Варна,какво се хвалите с 6 допуснати от 150 кандидата.Ако може някой да ми каже защо е така,нека да отговори.
и аз бях там

Мнениеот IVO ZI » 03 Юли 2004, 22:00

КОЛЕГИ ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЗНАЕЩИТЕ, НО НЕУСПЕЛИ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОНКУРС. КЪМ КОЛЕГАТА "и аз бях там" - КОЛЕГА, ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЛ9 АЛ3 ОТ НАРЕДБА № 36. ТЕ ЗА ТОВА НЕ СА ПОВЕЧЕ ДОПУСНАТИТЕ ЗА ВАРНА. ТАМ ЩЕ НИ СЛУШАТ И СЛЕДВАЩИТЕ 5 В СПИСЪКА. АМИ АКО ДВАМАТА ОТ ТЯХ ЗА ЗА ВАРНА........... ТУК ВЕЧЕ НЯМА НОМЕРЧЕ, КОЕТО ЗНАЕ ВСЕКИ. ТОЕСТ ИМЕНАТА ТИ. ТУК НОМЕРА Е ДРУГ...........
IVO ZI

Мнениеот interesuva6t se » 04 Юли 2004, 15:42

izviniavaite niakoi znae li kolko sa dopusnatite kandidati do usten izpit v gr. Plovdiv?
interesuva6t se

Мнениеот zzz » 04 Юли 2004, 17:45

Аз знам осем колеги от Варна, които са допуснати. Въпросът е има ли и от други градове, които са пожелали да работят във Варна и да са допуснати до устен изпит.
zzz

Мнениеот moni » 04 Юли 2004, 19:06

Колеги, някой знае ли колко са допуснати за Бургас?
moni

Мнениеот бях там » 05 Юли 2004, 11:25

Колегата IVO ZI написа: "КОЛЕГИ ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ЗНАЕЩИТЕ, НО НЕУСПЕЛИ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОНКУРС.........ТУК ВЕЧЕ НЯМА НОМЕРЧЕ, КОЕТО ЗНАЕ ВСЕКИ. ТОЕСТ ИМЕНАТА ТИ. ТУК НОМЕРА Е ДРУГ..........".
Колега аз не съм от успелите "в така наречения конкурс" и вероятно съм доста наивна. Вие като успял ми кажете какъв беше "номера" да успееш??????
бях там

Мнениеот bionce » 05 Юли 2004, 14:07

Към " и аз бях там " : Искрено благодаря за пожеланията и за достолепното Ви поведение колега .Желая Ви едно прекрасно и екзотично лято в края, на което да не си спомняте и за миг да не съжалявате за този непредсказуем конкурс !
bionce

Мнениеот XXX » 05 Юли 2004, 14:17

Във Варна се получи така, защото местата са 5 - двама от допуснатите до втория изпит са от една кантора (близки колеги) - вероятно към момента на обявяване на резултатите не са взели окончателно решение кой от двамата да е Нотариуса и кой - Адвоката. Но при всички положения едното място е тяхно, а останалите 4 - за останалите четирима допуснати - сметката е съвсем точна и изненади няма да има.
XXX

Мнениеот chaos butterfly » 05 Юли 2004, 19:19

И все пак след като уточнихме местата за гр.Варна не разбрахме колко са допуснатите за гр.Бургас.Има ли някой ,който е наясно с този въпрос? Ще му бъда благодарна и ще го чета в молитвите си.
chaos butterfly

Мнениеот chaos butterfly » 06 Юли 2004, 16:58

Ура - а ! Явно няма никой с първо желание гр.Бургас ,който да е успял на изпита .
chaos butterfly

Мнениеот gugu-----Lk » 07 Юли 2004, 15:34

ima ima Bugras kym 12 ot 1 do 3 jelanie
gugu-----Lk

Мнениеот сигурен » 09 Юли 2004, 09:25

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
ЗА ВСИЧКИ УРЕДЕНИ, ПЛАТИЛИ И ОБЕЩАЛИ ДА ПЛАТЯТ!!!
КОНКУРСА ЩЕ БЪДЕ ОБЖАЛВАН СЪС СИГУРНОСТ!!!
сигурен

Мнениеот SKD » 09 Юли 2004, 10:56

Не си хабете нервите , парите и времето да обжалвате конкурса, казвам Ви от личен опит.
Аз бях стигнал до ситуация в която съдиите от ВАС да спрат провеждането на конкурса , но само едно телефонно обаждане промени нещата, получих потупване по рамото и уверението че съм прав, но много "малък" да променя нещата.
Така, че не мислете че веднъж след като са уредили хората си "любимците от високите постове " ще допуснат да се случат изненади.
За справка вижте каква се случи с обжалването на предишните конкурси. - НИЩО, прехвърляха жалбите от СГС на ВАС и накрая решиха, че не са компетентни да се произнесат по самите изпитни резултати, а само по процедурата на провеждането, която естествено е спазена.
Почивайте! -идва съдебна ваканция-време за забавления!, а нов конкурс - около 2007 г. с новото правителство и още по жесток!
SKD

Мнениеот julyanne » 09 Юли 2004, 11:41

Трайко, ти не си ли Кр...? Какво ще кажеш за броя на допуснатите за нашия град. От четирима 50% са си платили, нали? Купили са си казуса, да видим сега на устния какво ще стане...
julyanne
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити