![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ох, лелееее
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
emilgrigorov написа:Ох, лелееее Не се учудвам, че до скоро в твоята институция парцеларният план беше някаква си помощна картинка на техника
emilgrigorov написа:Ами защото, драги, именно покривите, респективно ослънчаването/засенчването, са в изначалните идеи, "руутс" на градоустройството, на застроителните режими бе![]()
emilgrigorov написа:Ох, лелееееНе се учудвам, че до скоро в твоята институция парцеларният план беше някаква си помощна картинка на техника
![]()
![]()
julyanvonemona написа:.....ако имаш от някъде някаква сламка, от институцията на probcho , където да е писано че парцеларния план е "помощна картинка" или нещо в този смисъл, публикувай я тук или ако считаш че ще си създадеш неприятности прати ми я само на мен. Аз съм "отвързан от всякъде" и ми предстои само една важна (последната) житейска среща, така че нямам притеснения от никого и за нищо.
emilgrigorov написа:Акт по ЗАНН устройва ли те, Емонски?
Кат се видиме, ш`ти покажа, да се посмееш
probcho написа:.................................................
ПП
1. Жалко е, че модели на поведение се пренасят в този форум!
2. Форум за правна помощ се превръща в котило за интриги - Дааааа....., точно така е., уронване на авторитети - особено от изявили се тук интриганти и съвети за закононарушения - дадени от "капацитети", водени единствено от постигане на комерсиалните си цели.
Melly написа:probcho написа:.................................................
ПП
1. Жалко е, че модели на поведение се пренасят в този форум!
2. Форум за правна помощ се превръща в котило за интриги - Дааааа....., точно така е., уронване на авторитети - особено от изявили се тук интриганти и съвети за закононарушения - дадени от "капацитети", водени единствено от постигане на комерсиалните си цели.
probcho написа:...
1. в кой момент се счита за приложен плана;
2. става въпрос за реконструкция (или преустройство) на част от съществуваща сграда (покрив);
3. за определяне ослънчаването/засенчването играе роля котата на стрехата;
4. при летните кухни не се държи сметка за разстоянието до съседни сгради;
...
emilgrigorov написа:Безплатно.
emilgrigorov написа:Устройствените думички и помисли не са точно най-силната ти страна.
emilgrigorov написа:1. С изпълнение на основите, но само по отношение бъдещи изменения. Всякакви отклонения от ПУП, РУП, Виза нагоре и в страни представляват устройствени нарушения.
emilgrigorov написа:2. Именно , преустройство.
emilgrigorov написа:3. Котата на стрехата , и навсякъде - котата на билото (обърни внимание, указана е нормативно). В крайна сметка - сянката.....
emilgrigorov написа:4. Държи се сметка за височината.
emilgrigorov написа:Надявам се, че съм ти бил от полза.
Ако срещнеш казуси , в които не си компетентен, питай тук, ще ти отговаряме.
emilgrigorov написа:Безплатно.
probcho написа: ... зависимости относно котата на билото спрямо котата на стрехата, но е смехотворно да се твърди, че същата е определяща(за сянката) в "устройството"! ...
.emilgrigorov написа:probcho написа: .....
Нормативната уредба в това отношение е усреднен модел на отношения в централните географски райони на България. Със съществени несъответствия с физико-географските особености на някои южни и източни региони на страната.
barmaley написа:Така че изграждането на стоманобетонен покрив е нов строеж, за извършването на който задължително се издава разрешение, в противен случай същият се явява незаконен с всички следващи от това последици....
Има само една степен и тя е "законно положение"krismarg написа:...Кое е най-законното положение?....
krismarg написа:.....Т.е. обикновено сградите който се нуждаят от такъв ремонт са строени преди 1987 и са търпими. За тях обаче не издават разрешителни. Тези строежи не могат и да се узаконят.......Такива са сигурно 90% от къщите в селата и малките градове.
krismarg написа:Всички са строени с разрешение за строеж - билет.
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта