начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Отново за дознателите

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Отново за дознателите

Мнениеот meloTVmania » 13 Апр 2005, 13:07

След като толкова много народ е решил че трябва да се пробват в МВР за дознатели, някой ще каже ли поне заплатите им какви са?И въобще откъде идва този огромен интерес? Продължение от форума...
meloTVmania

Re: Отново за дознателите

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 13:22

мисля че са към 500 лв. чисто за сега
иванова

Мнениеот gfege » 13 Апр 2005, 13:46

okolo 490
gfege

Мнениеот 136 » 13 Апр 2005, 14:19

Иванова, още ли никой не ти се е обадил за назначаване? Аз разбрах, че назначенията стават на 1 и 15 число от месеца. А другите които кандидатстваха с теб работят ли вече?
136

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 14:35

О, това за 1 и 15 число не съм го чувала. Назначават те когато ти се върне подписана заповедта от министъра, а това на кое число ще се случи никой не може да ти каже. Другите си чакат заповедите, още не работят
иванова

Мнениеот 136 до иванова » 13 Апр 2005, 14:52

Иванова, при нас е същия случай. И аз започнах процедурата октомври 2004 г. Взех всички изпити. Останахме 4 човека за доста места. На 1.04. назначиха двамата. Останахме двама. Но кога ще ни назначат и дали това ще стане е пълна загадка. Лошото е че чакаме и се надяваме и не можем да предприемем нищо друго. Не зная дали наистина пазят места за някой си или просто нещата в министерството се бавят.
136 до иванова

Мнениеот розовата пантера » 13 Апр 2005, 14:57

А Вие Иванова и 136 преминахте ли т. нар. служебен контакт ?
розовата пантера

Мнениеот 136 » 13 Апр 2005, 14:59

Да , отдавна.
136

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 15:01

да
иванова

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 15:06

знаете ли, при нас има колеги, който чакат от така да я нарека първата вълна от кандидати, когато за първи път назначаваха дознатели сюридическо образование, от преди 2003 или 2002 година и още си чакат хората. Та същото ще стане и с нас. Аз лично съм на мнение , че ако не те вземат на момента, просто забрави. Така че колеги аз все пак съм на работа и при мен нещата са поставени по друг начин, не чакайте, ами търсете междувременно и нещо друго. Искрено ви желая да ви се обадят в скоро време, но се съмнявам.
иванова

Мнениеот 136до иванова » 13 Апр 2005, 15:07

Иванова, имаш ли ICQ. Много ми се ще да си поговорим с теб, защото смятам, че нещата при нас са почти едни и същи.
136до иванова

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 15:09

154112173
иванова

Мнениеот иванова » 13 Апр 2005, 15:23

какво стана 136
иванова

zaplatata

Мнениеот leitenant » 16 Апр 2005, 01:15

zaplatata e 470 lv. ako nqmate staj . Moqta e tochno tolkova kato pri men slychaq e che sym zavarshil Akademiqta na MVR .
leitenant

Мнениеот Scooby Doo » 18 Апр 2005, 21:25

Лошо почваш, г-н лейтенант, не знаеш ли, че заплатите на служителите в МВР са служебна тайна и разгласяването й е повод за търсене на дисциплинарна отговорност? Предполагам, като са ти чели заповедта за назначаване пред личния състав са казали, цитирам: "... със съответна заплата за длъжност", нали?
Е, майтап да става, не го приемай много насериозно :))
Scooby Doo

Мнениеот polin » 04 Май 2005, 22:00

искам да попитам дали има вече назначени дознатели.При нас никой още не са назначили,а изпитите и психо изследванията приключиха още през февруари>Знае ли някой нещо ново?
polin

Назад към Конкурси, изпити