- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отново за дознателите
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Отново за дознателите
След като толкова много народ е решил че трябва да се пробват в МВР за дознатели, някой ще каже ли поне заплатите им какви са?И въобще откъде идва този огромен интерес? Продължение от форума...
- meloTVmania
Re: Отново за дознателите
Иванова, още ли никой не ти се е обадил за назначаване? Аз разбрах, че назначенията стават на 1 и 15 число от месеца. А другите които кандидатстваха с теб работят ли вече?
- 136
О, това за 1 и 15 число не съм го чувала. Назначават те когато ти се върне подписана заповедта от министъра, а това на кое число ще се случи никой не може да ти каже. Другите си чакат заповедите, още не работят
- иванова
Иванова, при нас е същия случай. И аз започнах процедурата октомври 2004 г. Взех всички изпити. Останахме 4 човека за доста места. На 1.04. назначиха двамата. Останахме двама. Но кога ще ни назначат и дали това ще стане е пълна загадка. Лошото е че чакаме и се надяваме и не можем да предприемем нищо друго. Не зная дали наистина пазят места за някой си или просто нещата в министерството се бавят.
- 136 до иванова
А Вие Иванова и 136 преминахте ли т. нар. служебен контакт ?
- розовата пантера
знаете ли, при нас има колеги, който чакат от така да я нарека първата вълна от кандидати, когато за първи път назначаваха дознатели сюридическо образование, от преди 2003 или 2002 година и още си чакат хората. Та същото ще стане и с нас. Аз лично съм на мнение , че ако не те вземат на момента, просто забрави. Така че колеги аз все пак съм на работа и при мен нещата са поставени по друг начин, не чакайте, ами търсете междувременно и нещо друго. Искрено ви желая да ви се обадят в скоро време, но се съмнявам.
- иванова
Иванова, имаш ли ICQ. Много ми се ще да си поговорим с теб, защото смятам, че нещата при нас са почти едни и същи.
- 136до иванова
zaplatata
zaplatata e 470 lv. ako nqmate staj . Moqta e tochno tolkova kato pri men slychaq e che sym zavarshil Akademiqta na MVR .
- leitenant
Лошо почваш, г-н лейтенант, не знаеш ли, че заплатите на служителите в МВР са служебна тайна и разгласяването й е повод за търсене на дисциплинарна отговорност? Предполагам, като са ти чели заповедта за назначаване пред личния състав са казали, цитирам: "... със съответна заплата за длъжност", нали?
Е, майтап да става, не го приемай много насериозно :))
Е, майтап да става, не го приемай много насериозно :))
- Scooby Doo
искам да попитам дали има вече назначени дознатели.При нас никой още не са назначили,а изпитите и психо изследванията приключиха още през февруари>Знае ли някой нещо ново?
- polin
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|