начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със съди

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със съди

Мнениеот gridiron » 14 Дек 2016, 16:37

Здравейте.макар да бях представляван от двама адвоката. загубих делото в район Варна

Имам сблъсък с чужденци които са се одушили с българи (местни феодали) които могат да се уговарят със съда .Например като Габровски произвофитела и търговеца на осветлителни тела. Братята дестрибутури на Ситрон за окръг Варна. Панталеев (Шел Варна) идр които са в сянка

Ето защо търся хора родолюбци с врузки за посредничество пред ВКС .Възнаграждението е имот на морето Искам да възтержествува принципът .че камъкът тежи на своетото място .а не прешелци да се налагат над българите

За контакт на лични и allegro66@mail.bg
gridiron
Потребител

Re: С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със

Мнениеот teogeo » 15 Дек 2016, 01:22

gridiron написа:Здравейте.макар да бях представляван от двама адвоката. загубих делото в район Варна

Имам сблъсък с чужденци които са се одушили с българи (местни феодали) които могат да се уговарят със съда .Например като Габровски произвофитела и търговеца на осветлителни тела. Братята дестрибутури на Ситрон за окръг Варна. Панталеев (Шел Варна) идр които са в сянка

Ето защо търся хора родолюбци с врузки за посредничество пред ВКС .Възнаграждението е имот на морето Искам да възтержествува принципът .че камъкът тежи на своетото място .а не прешелци да се налагат над българите

За контакт на лични и allegro66@mail.bg

Какъв идиот сте... значи чужденецът следва да бъде обезправен само затова, защото е чужденец. А ако Вие имате правен спор в Германия или Египет и загубите делото заради това, че сте чужденец? Трудно е човек да бъде патриотин с такива сънародници като вас - идиоти. Камъкът тежал на мястото си... ... Уххх, да та в ***
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот gridiron » 18 Дек 2016, 15:04

teogeo написа[/quote]

Какъв идиот сте... значи чужденецът следва да бъде обезправен само затова, защото е чужденец. А ако Вие имате правен спор в Германия или Египет и загубите делото заради това, че сте чужденец? Трудно е човек да бъде патриотин с такива сънародници като вас - идиоти. Камъкът тежал на мястото си... ... Уххх, да та в ***[/quote]

Понеже съм гражданин на мутренската страна България и в Египет ме опраскат щото съм чужденец.щях да приема нещата като даденост . но ако бях гражданин на правова.демократична.уредена държава каквато е Финландия . щях дане съм на себеси

А лесноли е да бъдеж патриотин с такива бездарни.продажни.предатели милиционери .прокурори .съдии ?трите длъжности в едно зло !
gridiron
Потребител

Мнениеот gridiron » 01 Яну 2017, 15:49

здравейте този форум не си ли посещава от играчи .мафиоти. които са в далавера със съдиите в София
Никой ли не иска да се обогати с скъп имот на хубаво място в Варна .Попожил съм много в този имот.И не искам июота да го притежават Руски евреи които за разлика от мен знаят как да се възползват от Корупцията в съдебната ни система Знам.че нещата стават чрез ад
вокат.но къде и как се намират такива незнам Дайте идея Аз съвсем сериозно емейл:allegro66@mail.bg
gridiron
Потребител

Назад към Взаимопомощ