начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Непосилни вноски по бързи кредити

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Непосилни вноски по бързи кредити

Мнениеот pewdiepie » 21 Дек 2016, 23:36

Здравейте !
Имам няколко бързи кредита към различни институции. Влязох във спиралата и няма измъкване. Не успявам да плащам навреме вноските по всеки един , защото чисто и просто лихвите са...
Постоянно ми звънят и писма и разни такива.. Не знам какво да правя. От банка няма да ме одобрят заради влошено ЦКР.
Моля за съвет. Благодаря !
pewdiepie
Нов потребител

Re: Непосилни вноски по бързи кредити

Мнениеот ipn_1975 » 26 Дек 2016, 11:33

Спри да вземаш повече кредити!!! Кредит с кредит не се оправя! Търси начин за допълнителен доход - това е решението.
ipn_1975
Младши потребител

Re: Непосилни вноски по бързи кредити

Мнениеот ivanov_p » 26 Дек 2016, 11:59

Спираш да плащаш по големите и изчистваш малките, така щетите ще са най-малко.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ