начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Адвокат за защита срещу незаконни действия на ЧСИ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокат за защита срещу незаконни действия на ЧСИ

Мнениеот stormym » 28 Фев 2017, 23:53

Здравейте, можете ли да ми препоръчате компетентен адвокат за защита срещу незаконни действия на ЧСИ? Нарушенията са няколко: "пропусна" да ми връчи покана за доброволно изпълнение и въобще да ме уведоми, че има заведено изпълнително дело срещу мен; отказа да ми предостави документите по изпълнителното дело; неправомерно е завишила сумата с близо 60% над главницата; взе ми под различна форма разни такси, но не ми даде платежни документи, нито подробна експертиза; беше обявила на втори търг мой имот с много занижена начална цена, без да е имало първи и без да съм информирана; беше оповестила публично личните ми данни (3 имена, точен адрес и т.н.). Жалбите досега не дадоха резултат. Както става ясно, моят случай не е единствен, ЧСИ действат по определени престъпни схеми. Благодаря предварително.
stormym
Младши потребител

Re: Адвокат за защита срещу незаконни действия на ЧСИ

Мнениеот cveti_stoyanova » 09 Мар 2017, 18:31

А вие от къде сте?
cveti_stoyanova
Нов потребител

Re: Адвокат за защита срещу незаконни действия на ЧСИ

Мнениеот stormym » 10 Мар 2017, 00:51

От София, но ЧСИ е в Перник.
stormym
Младши потребител