- Дата и час: 28 Ное 2024, 01:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia si advokat za maj
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Tarsia si advokat za maj
Bez maitap-molia vsi4ki svobodni da se otzovat!
- sani
- Младши потребител
Re: Tarsia si advokat za maj
;"))) бе аз бз да го търся така се случи, :"))) че какво им е по-специалното на мъжете адвокати?
- Гери
Моля за по-вече подробности по Вашият случай?С уважение http://www.lex.bg/members/benzi/
- benzi
- Младши потребител
Абе Венци няма нужда от толкова разяснения по случая - жената си търси съпруг, който да е адвокат. А ти си добра партия-хем доктор по медицина, хем адвокат - с две думи, зарязвай тази Бяла, идвай в София и се взимайте :-)))
- Слаб юрист
Попитали радио Ереван- Може ли да се забременее при анален секс?
От радиото отговорили- Не може макар, че интересно тогава как се раждат адвокатите...
Та адвокат за мъж... и то без претенции кои и какъв...
От радиото отговорили- Не може макар, че интересно тогава как се раждат адвокатите...
Та адвокат за мъж... и то без претенции кои и какъв...
- Тъпан
Sani,
Ела на следващата Лекс среща и ще ти решим проблема.
Само кажи какъв го искаш - млад, стар пред инфаркт, богат, хубав, умен, принц, жаба ....
В БГ има все пак близо 10 000 адвокати мъже. Избор мнооооооооооого голям.
;-)
Ела на следващата Лекс среща и ще ти решим проблема.
Само кажи какъв го искаш - млад, стар пред инфаркт, богат, хубав, умен, принц, жаба ....
В БГ има все пак близо 10 000 адвокати мъже. Избор мнооооооооооого голям.
;-)
- miron
Добре го каза, но изключи барем тези, които са вече женени, а и не забравяй факта, че има доста адвокати-гейове. Тези, последните не ми се вярва да й свършат работа на жената ;-)
- Слаб юрист
Като го намериш, обади се, за да знам, че си открила иглата в купа сено.
- yyyyyyyy
Tozi forum stava vse po zabaven i po -zabaven i vse ne "po temata":)))))
Az sled 5 godini v juridi4eskia fakultet znaeh, 4e TO4NO advokat za myj ne iskam,....... kolegite da ne go priemat lichno ;)...... kakto i bivshite gadjeta:))))
Az sled 5 godini v juridi4eskia fakultet znaeh, 4e TO4NO advokat za myj ne iskam,....... kolegite da ne go priemat lichno ;)...... kakto i bivshite gadjeta:))))
- *petya
Колега :) аз след 6 години :) /2 броя/ дълготрайни връзки с компютърджии реших, че юрист и системен администратор не виреят заедно :))))
Идеалният мъж за нас е ако не колега, то лекар :))) /мое мнение/ :РРРР
ПС. :) По моят скромен опит брачното съжителство между юристи е много приятно и безконфликтно /освен случаите когато единият реши да е компетентен в специалността на другия/.
Идеалният мъж за нас е ако не колега, то лекар :))) /мое мнение/ :РРРР
ПС. :) По моят скромен опит брачното съжителство между юристи е много приятно и безконфликтно /освен случаите когато единият реши да е компетентен в специалността на другия/.
- Гери
Къде да се отзоват????????????? и толкова много адвокати, колкото има според колегите , няма ли да ти дойдат в повече :))))))))))
- sunnii
- Нов потребител
Samo edno utochnenie? Kakvo obshto imat advokatite s majete?;)
A, inache, seriozno, ekipat na Lex (ot koito az sam skromna chast) glasuva za Miron s dve race!:)
Taka, che idvai na sreshtata na Lex, koiato ne e losho da organizirame tia dni, i go grabvai!;) Deistvai, zashtoto edva go opazvame ot jenski nabezi!
A, inache, seriozno, ekipat na Lex (ot koito az sam skromna chast) glasuva za Miron s dve race!:)
Taka, che idvai na sreshtata na Lex, koiato ne e losho da organizirame tia dni, i go grabvai!;) Deistvai, zashtoto edva go opazvame ot jenski nabezi!
- viliana.pavlova
- Младши потребител
И добре го опазват.
С нокти и зъби, дето се вика.
П.С. Г-ца Павлова да не съди по опита с няколко адвокати за всички такива.
С нокти и зъби, дето се вика.
П.С. Г-ца Павлова да не съди по опита с няколко адвокати за всички такива.
- miron
Mejdu drugoto i az ne sam za izhvarliane!
Rabotia v banka i mislia,4e dobre ste si pasnem!Ne e li po-dobre da se vidim nasame,a ne na Lex-sresta?
Rabotia v banka i mislia,4e dobre ste si pasnem!Ne e li po-dobre da se vidim nasame,a ne na Lex-sresta?
- sani
- Младши потребител
i sam ot Sofia-
- sani
- Младши потребител
Hmmmmm....i lichna sreshta:)
Skapi Mirone, vmesto da se davchesh s gospojica Pavlova, da beshe kazal edno merci za reklamata:) A, dali Suni e dostatachno rusa?!;)
Skapi Mirone, vmesto da se davchesh s gospojica Pavlova, da beshe kazal edno merci za reklamata:) A, dali Suni e dostatachno rusa?!;)
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Kolega, naj-dobrata mi priatelka /ednata de/, kazva che edna jena kolkoto i da e rusa :) vinagi si ostava briunetka po dusha :PPPP
Kato se haresvat mladite da se vzem :)))
Kato se haresvat mladite da se vzem :)))
- Гери
По принцип, в банките взимат МНОГО добри заплати. Не знам тогава защо търсите (ако приемем, че е по материални подбуди, защото не виждам за какво друго) адвокат? Има мъже - адвокати, които никак не печелят добре, а аз лично съм чувал юрисконсулти в банки, които не са женени, а получават четирицифрени месечни заплати. Така, че Сани, късметът може да ви е под носа :-), а вие сте тръгнали адвокат да търсите :-))))
Ако сте "счети" (бел.авт. - счетоводител), да знаете, че има голяма вероятност, рано или късно да се изпокарате с мъжа си. За икономисти и юристи са ми казвали, че не съжителстват (май?!) много добре. По принцип говоря....иначе съм сигурен, че има и изключения. :-))) Ей, голям майтап е тази тема от форума!
Ако сте "счети" (бел.авт. - счетоводител), да знаете, че има голяма вероятност, рано или късно да се изпокарате с мъжа си. За икономисти и юристи са ми казвали, че не съжителстват (май?!) много добре. По принцип говоря....иначе съм сигурен, че има и изключения. :-))) Ей, голям майтап е тази тема от форума!
- Слаб юрист
Е, и на морето има хубави мъже , не са само в софия. Вярно че сме от провинцията, но сме по готини :)))))))
- sunnii
- Нов потребител
Айде бе къде ги убавците във Варна например, ако бяха хубавци щеше ли да ме открадне един софианец! :)))
- Гери
|
|