- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia si advokat za maj
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Tarsia si advokat za maj
Е, та само аз ли съм умен, млад, красив, високо образован юрист и МЪЖ! Стига, бе, има и други МЪЖЕ-юристи, май:))))))))))
- karo
- Потребител
:")))) аз моя съпруг на Кю го намерих, ти по сайтове пращаш горкото момиче :))))
- Гери
Скъпа Sani,
Препоръчвам ти, ако ти си юристка изобщо да не се хващаш с мъж адвокат, или ти ще трябва да останеш на едно равнище, за да не го засенчиш или пък той ще трябва да е мижитурка и да го тъпчеш, но тогава какъв мъж ще е той.
Иначе имаме много свестни колеги - забавни купонджий и т.н., но за да обвържеш живота си с някой - той наистина трябва да е специален за теб и сигурна съм, че няма да има значение какъв е.
Пожелавам ти успех в търсенето.
Препоръчвам ти, ако ти си юристка изобщо да не се хващаш с мъж адвокат, или ти ще трябва да останеш на едно равнище, за да не го засенчиш или пък той ще трябва да е мижитурка и да го тъпчеш, но тогава какъв мъж ще е той.
Иначе имаме много свестни колеги - забавни купонджий и т.н., но за да обвържеш живота си с някой - той наистина трябва да е специален за теб и сигурна съм, че няма да има значение какъв е.
Пожелавам ти успех в търсенето.
- tanyav
- Младши потребител
Сани, докато не си публикуваш във форума поне личния и-мейл, няма да получиш сериозно предложение.
- ...
Predlagam da si sazdadem banka s informacija za tarse6ti "maje" i tarse6ti "jeni" s juridi4esko obrazovanie i na kogoto kakvoto mu trjabva da ima vazmojnost da si go izbere ot neja. A ina4e, kazano e , 4e kkojto tarsi, namira
Mnogo ljubov, 6tastie, zdrave prez Novata godina pojelavam na vsi4ki!
Mnogo ljubov, 6tastie, zdrave prez Novata godina pojelavam na vsi4ki!
- rumi-nik
Re: karo
Karo, skupa, ne tuk se govori za muje, a ne za geiove, taka 4e za6to se obajda6 i ti.
- tupka4a
:"))) e kolega sega Vi vzeha :PPPP
[%sig%]
[%sig%]
- gery
- Потребител
a az sym Sistemen Administrator ;)
i napylno podkrepqm mnenieto na Geri :))
vsashnost az se rovq v Lex da si namerq advokat {ne za gadje ;)} po brakorazvodno delo... no mi haresa tozi forum i napylno podkrepqm mnenieto na Geri.
:))
i napylno podkrepqm mnenieto na Geri :))
vsashnost az se rovq v Lex da si namerq advokat {ne za gadje ;)} po brakorazvodno delo... no mi haresa tozi forum i napylno podkrepqm mnenieto na Geri.
:))
- Sistemen Administrator
a ne moje li da ne e advokat?
Primerno edin debel, razplut i mazen Sys Admin (vsashnost ne vsichki sme takiva) :)
Primerno edin debel, razplut i mazen Sys Admin (vsashnost ne vsichki sme takiva) :)
- Sistemen Administrator
e-maila mi e sani12@abv.bg
- sani
- Младши потребител
Сани (гледам, че си си оставила мейла), искам само доброжелателно да ти кажа, че има много юристи, вкл. адвокати, които по отношение на жените, са на принципа "чук и бег", но не защото са чели "Чук и Гек" от Аркадий Гайдар навремето или пък защото като деца са се возели на шейна "чук и гек" :), а защото мъжката природа си е малко...хъммм, как да го кажа...., абе дано не разбереш на практика какво имам предвид.
Всичко това го казвам в контекста на изявеното от теб желание за сериозна връзка....
Всичко това го казвам в контекста на изявеното от теб желание за сериозна връзка....
- Слаб юрист
Re: Хъммм
О.К., но аз съм от малкото изключения - сериозен, ВЕРЕН, романтичен, нежен, умен - въобще всичко, за което една жена може да мечтае с тази разлика, че съм реален, а не съм от приказките:-)))
Важното е да сме СКРОМНИ :))))
...............................................................
P.S. Абе направих си малко самореклама всъщност, защото циганката, дето ме хвалеше вече не е между нас :-))))
Важното е да сме СКРОМНИ :))))
...............................................................
P.S. Абе направих си малко самореклама всъщност, защото циганката, дето ме хвалеше вече не е между нас :-))))
- Слаб юрист
Колега след като сте така перфектен, защо сте така сам :) или се рекламирате пък ако мине :)))) бройката ще бъде злато! :)
Ох шегувам се, да не ми се впрегнете сега! :")))
Ох шегувам се, да не ми се впрегнете сега! :")))
- Гери
Ами причината е, че съм много срамежлив и стеснителен в отношенията ми с жените :)...заради това. Не знам, може би е пропуск...
Иначе като изключим това, съм човек, за който се говори, че има само един недостатък - това, че няма недостатъци!
Майтап....естествено:))))
Ето, че и мен ме е обзело някакво такова празнично настроение :-)))
Весела Коледа на всички!!!!!
Иначе като изключим това, съм човек, за който се говори, че има само един недостатък - това, че няма недостатъци!
Майтап....естествено:))))
Ето, че и мен ме е обзело някакво такова празнично настроение :-)))
Весела Коледа на всички!!!!!
- Слаб юрист
Сани,
Стискам ти много палци да намериш човек, с когото да бъдеш щастлива.
Весела Коледа и Честита Нова Година на всички.
Много здраве, щастие,любов и успехи.
Стискам ти много палци да намериш човек, с когото да бъдеш щастлива.
Весела Коледа и Честита Нова Година на всички.
Много здраве, щастие,любов и успехи.
- tanyav
- Младши потребител
|
|