начало

Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател

Писмо на Министерство на фин. за трафопостите от 1993 г.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Писмо на Министерство на фин. за трафопостите от 1993 г.

Мнениеот max_magi » 24 Мар 2020, 22:28

Здравейте колеги, във връзка с един мой случай - установяване на собствеността на един вграден трафопост, моля ако някой разполага с Писмо № Н-26-00-0040 от 11.11.1993 г. на Министерството на финансите, с което трафопостите са били предоставени за оперативно управлението на различните държавни електроразпределителни дружества - да ги пусне, като документ, бих искала да го ползвам като доказателство, или поне идеи къде да го намеря в Апис или Гугъл не го намирам, предварително благодаря! :?
max_magi
Младши потребител

Re: Писмо на Министерство на фин. за трафопостите от 1993 г.

Мнениеот dominum » 21 Фев 2021, 02:23

Можете ли да ми пишете докъде стигнахте с този случай.
И аз имам същия, но срещам спънки.
dominum
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ