начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

резултати устен изпит за прокурори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

резултати устен изпит за прокурори

Мнениеот 123 » 21 Фев 2005, 11:46

Колеги някой знае ли кога ще излязат резултатите
123

Re: резултати устен изпит за прокурори

Мнениеот LakeG » 21 Фев 2005, 12:12

Мисля,че би трябвало да е днес,защото 7-дневния срок в наредбата е за обявяване на класирането.Така поне бе при съдийския канкурс,доколкото прослидшх сроковете...
LakeG

Мнениеот 443 » 21 Фев 2005, 13:11

Изпитът за прокурорите приключи на 17.02., така че резултатите си чакайте най-късно на 24.02.
443

Мнениеот LakeG » 21 Фев 2005, 13:30

Така както е написано в наредбата излиза,че най-късно на 24-ти трябва да излезе класерането.Имам предвид систематичното тълкуване на ал.1 и ал.2 на чл.25 І1І Обявяването на резултатите се извършва в 7-дневен срок след приключване на устния изпит...
І2І В 3-дневен срок от обявяване на резултатите всички КЛАСИРАНИ...
Ако бъркам,поправете ме.
Ако някой е успял да се свърже с ВСС и има информация нека сподели!
LakeG

Назад към Семейни казуси