- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
има ли начин да си получа парите?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
има ли начин да си получа парите?
Години наред родителите ми са внасяли пари по полица според която след навършване на пълнолетие, банката трябва да ми изплати 5000лв. Когато отидохме в банката се оказа, че не мога да получа тези пари заради инфлацията преди години. (Сумата се оказа значително по - малка.)Но в подписания договор не е споменато да се има пред вид инфлацията за този период от време. Има ли начин да си получа парите спестявани от родителите ми толкова дълго време?
- jenny_
- Нов потребител
Re: има ли начин да си получа парите?
Няма Жени, няма .Индексационни клаузи не са съществували по това време.Те се заплащат допълнително при това.Още нещо има и деноминация на лева през тоя период.
- Thomas Scott
Благодаря! За деноминацията на лева съм съгласна, но все пак това са 18 години през които родителите ми са внасяли някакъв процент от заплатите си по тези сметки. Мислите ли че ако заведа дело ще имам някакъв шанс?
- jenny-
Жени,нямаш никакъв шанс!И аз преди години бях на твоето дередже.Баба ми и дядо ми са ми спестявали пари,видиш ли един ден като се омъжа да ми дадат нещо. Взех парите и дори и един килим не можах да купя.Но..........така е.В този наша държава е така!
- галина
няма никакъв шанс
Всички сме на това положение.
Родителите във всички норамални семейства са правили това.
Никой не успя да промени тази обстановка с влоговете и , имайте впредвид, че тя никак не възникна случайно!
Откъде, мислите се появиха някои милиончета?
Такива процеси е имало неведнъж по света и в БГ (през войните, например), но през "социализЪма" хората отново се заблудиха, да повярват във вечността на хартиените носители..
След 1989 - също.
Това е. Който иска да вярва - намира повод да вярва.
Родителите във всички норамални семейства са правили това.
Никой не успя да промени тази обстановка с влоговете и , имайте впредвид, че тя никак не възникна случайно!
Откъде, мислите се появиха някои милиончета?
Такива процеси е имало неведнъж по света и в БГ (през войните, например), но през "социализЪма" хората отново се заблудиха, да повярват във вечността на хартиените носители..
След 1989 - също.
Това е. Който иска да вярва - намира повод да вярва.
- Ant
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|