начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

rasreseno li e druga sena da isnosi nase bebe

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: rasreseno li e druga sena da isnosi nase bebe

Мнениеот tara 1 » 02 Мар 2005, 10:12

geri,jivota ti podnasia kakvo li ne,losoto e 4e vreme sa mislene imah dosta .embrionite ni sa pove4e ot 3 godini samraseni.vsiako trimese4ie polu4avame pismo sas sledvastata smetka i tova ne moje da se proto4va do beskrainost. vinagi se rastroivam i se pitame vsaimno kakvo da pravime,no i tova ne e lesno.v glavata mi se vartiat neprekasnato tesi vaprosi:kakvo da napravia,kak da postapia,niama li sled godini da sasaliavam sa vsetoto resenie?
moje bi se povtariam,no ako ne biaha tesi embrioni nikoga ne bih se samislila sa podoben variant,oste pove4e 4e nie sme mnogo staslivi 4e si imame jivo,sdravo i tolkova obi4ano malko mom4enze.sa mene genite naistina ne sa nai -vasnoto nesto.nai-stasliviat den v jivota mi bese deniat v koito go darsah v razete si.
ne e vasno samo edno bebe da go nosis pod sarzeto si vasnoto e da go nosis do i v sarzeto si.
as triabva da vsema resenie sega sam na 36 godini i ne mi se iska na moite godini mom4enzeto ni da ostane sam.nie mislime sa drugo osinoviavane sasto.taka 4e isnikva oste edin problem-niamam vreme.
sega platihme sa tova trimese4ie pres koeto triabva da vsema resenie kakvo ste gi pravime.
dr.stamenov mi pisa,4e se o4akva nov sakon .
tara 1

Мнениеот nadja » 02 Мар 2005, 20:37

Гери, благодаря за бързия отговор.
nadja

Мнениеот Гери » 03 Мар 2005, 01:38

Нямам информация за нови законодателни промени точно в тази част на СК, но все пак нищо не се знае. Крайно време е и този въпрос да бъде уреден, но... за сега аз поне не знам да се обсъжда нещо такова.
Гери

Предишна

Назад към Семейни казуси