начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

какъв е редът..?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какъв е редът..?

Мнениеот Мила » 01 Мар 2005, 22:48

Има ли правен вариант за моят случай,а именно:
Съкратена съм поради ликвидация на фирмата в, която работих преди да започна да получавам майчинството си,не са ми изплатени обезщетението за безработица и полагащият ми се платен годишен отпуск за 2004г.Как постъпки да направя за да си получа парит?
Мила

Re: какъв е редът..?

Мнениеот Мила » 02 Мар 2005, 22:00

някой ще ми отговори ли.......?
Мила

Мнениеот 1213 » 02 Мар 2005, 22:39

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, bez parIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1213

Мнениеот Валя » 03 Мар 2005, 09:45

Нима съм единствената в този форум която задава въпроси?
Валя

Мнениеот донна2 » 03 Мар 2005, 10:54

При прекратяване на трудовото правоотношение, при пълна ликвидация на предприятието, ликвидаторът изплаща дължимите обезщетения, прави съответните вписвания в трудовата книжка и оформя трудовия стаж.
Не сте казали кога е започнала ликвидацията ,приключила ли е или не е .
След изтичане на майчинството ли сте съкратена .
донна2

Мнениеот донна2 » 03 Мар 2005, 11:21

Извинявайте вие сте съкратена преди отпуска по майчинство игнорирайте последния ми въпрос ,сумите за които пишете ви се дължат ,предполагам ,че не е приключила ликвидацията .Идете при ликвидатора и попитайте кога ще ви ги плати ,отразени ли са тия задължения счетоводно , да не би да ги е вложил в банка и т.н.
донна2

Мнениеот Мила » 03 Мар 2005, 16:48

Как да разбера кой е ликвидаторът на фимата?Извинявайте за глупавият въпрос.
Мила

Мнениеот 789 » 03 Мар 2005, 17:12

необходимо е да разберете номера на фирменото дело и окръжния съд по месторегистрация на фирмата- работодател. Регистрите в съда са публични.
789

Мнениеот Мила » 03 Мар 2005, 23:25

БЛАГОДАРЯ ВИ :)))))
Мила

Мнениеот Ant » 04 Мар 2005, 00:08

С Удостоверение за актуално състояние на фирмата от окръжен съд.
Или - устно на гишето на фирмено отделение, ако се помолите.
Вземанията по трудови взаимоотношения са с предимство при ликвидация, но все пак - бързайте.
Ant

Назад към Семейни казуси