начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Бракоразвидно дело и апартамент

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бракоразвидно дело и апартамент

Мнениеот Petja_bg » 07 Май 2005, 20:47

Имаме бракоразводно дело, делим апартамент. Големият син е при баща си и е на 19 години. Малкият е при мен и е на 17. Апартаментът е предоставен на мен и на детето. Делото е прекратено доброволно. Ако не може да се продаде доброволно, делата отначало ли ще бъдат заведени или ще бъдат продължени?
Ако делото започне отначало и сънът ми(малкият, който е при мен) вече е навършил 18 години, апартамента ще ми бъде ли предоставен отново?
Petja_bg

Re: Бракоразвидно дело и апартамент

Мнениеот Галина » 08 Май 2005, 14:51

Дали делата ще бъдат заведени отново зависи само от двамата съпрузи. Предполагам,че апартамента е бил предоставен на Вас и детето,докато последното навърши пълнолетие.В случая говорите за две различни неща.Първо е бракоразводното дело,след което/ако не представите споразумение/ следва дело за делба.
Галина

Назад към Семейни казуси