- Дата и час: 28 Ное 2024, 12:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
53 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi
AS NE TARSIA SAJALENIA ,A TARSIA POMOSHT SA DETETO MI?
- GALERA
Така ли? Значи бившият й съпруг, който е натоварен с родителски функции, има право да си има приятелка, а ГАЛЕРА да няма право да има човек да себе си?
Не мислите разсъждавате ли малко егоистично?
Питам се какъв баща е той щом не може /или не иска/ да защити детето си от тормоза на една ..../айде да не казвам/, която му се пише приятелка? И ако наистина му е приятелка, тя не би постъпвала така с детето му!
Изкарахте ГАЛЕРА едва ли не най-лошата майка, а за тях двамата нищо не коментирате!
Не мислите разсъждавате ли малко егоистично?
Питам се какъв баща е той щом не може /или не иска/ да защити детето си от тормоза на една ..../айде да не казвам/, която му се пише приятелка? И ако наистина му е приятелка, тя не би постъпвала така с детето му!
Изкарахте ГАЛЕРА едва ли не най-лошата майка, а за тях двамата нищо не коментирате!
- Tess'
Госпожо, опитайте се да намерите добър адвокат и да поискате отново промяна в упражняването на родителските права. Това е според мен начина. Ако всичко, което твърдите е истина все ще намерите начинда докажете, че за детето е по удачно да живее с вас. Но за целта ви трябва наистина добър адвокат които да вземе присърце проблема ви. Ако не ви притеснява кажете за кой град става дума, за да могат колегите да ви препоръчат някого. Но трябва да си дойдете в българия, тия неща не стават по интернет. На колко години е сега детето.
- иванова
ne se sramuvam da kaja , ot Burgas sam, deteto mi e na 7 godinki momichenze
- GALERA
Да не кажа й как лъга, че детето ти има ревматоиден артрит, та чак се направи медицинска експертиза.
Ама как не те е срам наистина!!!!!!!!!!!!
Ама как не те е срам наистина!!!!!!!!!!!!
- morska
- Младши потребител
Да говорила си с мен, аз бях юрисконсулт там. Аз те приех първия път.
За малко да подведеш и мен.
И какво стана!
Да не кажа и в прокуратурата как лъга.
Дъщеря ти виждам всеки ден, защото е съученичка на моя син.
И е едно прекрасно и добре гледано момиченце.
Поне малко бъде честна и откровена.
И не ми говори за развода, аз съм чела решението на съда.
Вземи да обясниш мотивите на съда по делото за промяна на родителските права, защо не ти върнаха детето.
Да не кажа, че специално в Окръжния съд ти попадна на най-добрия състав.
За малко да подведеш и мен.
И какво стана!
Да не кажа и в прокуратурата как лъга.
Дъщеря ти виждам всеки ден, защото е съученичка на моя син.
И е едно прекрасно и добре гледано момиченце.
Поне малко бъде честна и откровена.
И не ми говори за развода, аз съм чела решението на съда.
Вземи да обясниш мотивите на съда по делото за промяна на родителските права, защо не ти върнаха детето.
Да не кажа, че специално в Окръжния съд ти попадна на най-добрия състав.
- morska
- Младши потребител
GALERA,
Чл. 70 (2) от Семейния кодекс урежда взаимоотношенията между бабата и дядото и техните внуци. Ако им се забрани да осъществяват контакт с дъщеря ви, те могат да предявят иск пред съда тези взаимоотношения да им бъдат гарантирани. Наистина е добре да си наемете адвокат, но кой може да ви насочи към добър адвокат, не знам. И какво точно означава добър адвокат, също не знам.
Законът за закрила на детето излезе през 2003 г. Ако сте се опитвали да направите нещо по въпроса преди излизането на закона, сега можете да се опитате пак. Насърчавам ви отново да наберете колкото е повече информация, преди да предприемете каквито и да са действия.
Смело напред!
Чл. 70 (2) от Семейния кодекс урежда взаимоотношенията между бабата и дядото и техните внуци. Ако им се забрани да осъществяват контакт с дъщеря ви, те могат да предявят иск пред съда тези взаимоотношения да им бъдат гарантирани. Наистина е добре да си наемете адвокат, но кой може да ви насочи към добър адвокат, не знам. И какво точно означава добър адвокат, също не знам.
Законът за закрила на детето излезе през 2003 г. Ако сте се опитвали да направите нещо по въпроса преди излизането на закона, сега можете да се опитате пак. Насърчавам ви отново да наберете колкото е повече информация, преди да предприемете каквито и да са действия.
Смело напред!
- danni
- Младши потребител
sram sa Balgaria dokato ima hora kato gospoja "morska&q
No dokato ima hora kato gospoja "morska" koiato e uchastvala vav moeto delo sreshtu men .....Snachi tia e bila parviat iurist konsul koito me prie ,tova beshe ponata na bivshiat mi saprug i priatelka na sestra mu, tia beshe predvaritelno vsela strana.Taka e i as da imah priatelka tam i tia shte darji sa men,no as niamah podkrepa ot nikoi.I Kakvo osnachava che na men mi se bilo padnalo NAI-DOBRIAT SASTAV V OKRAJNIAT SAD Ima hora s koito tia ne seima v sada,. Vsichki sa navarsani kato svinski cherva. Prochetete dumite na tasi Gospoja, i tova ako ne e naglost.Estestveno che shte me iskarat Vsiakakva i shte sagubia dokato ima hora kato neia da ne si gledat rabotata ,ami da vsimat strana predvaritelno saradi priatelski otnoshenia,i mejdu drugoto tasi jena e doprinesla sa neviarnoto stanovishte koeto mi isgotviha.I osven tova ne sam lagala che deteto ima Reaktiven Artrit,a tova sochiha napravenite isledvania na dashteria mi . satova ASPOISKAH isvatshvaneto na troinata expertisa sada se ubedia dali tova e taka ,sashtoto bivshiat mi saprug ne jelaeshe da go napravim saedno sa nasho obshto spokoistvie. Tova che na Expertisata islese che deteto e sdravo,tova sashto ne islese savsem viarno,sashtoto as dokasvah i nalichieto na Asma i Predi dve sedmizi nauchih ,che deteto mi polsva pompichka sashtoto "uj" bashtata skoro otkril che tia ima Asma i taka sainteresova ia e savel na lekar,a deteto mi ima oshte golemi bolki v niakoi stavi ot tialoto ,no taka i ne se rasbra sashto tia poluchava tesi golemi bolki.Na deloto vsichko samasaha vse edno che nishto niama,MRASIA HORA KATO TASI JENA KOIATO SMEE DA ISKA DA OPREDELI SADBATa NA EDNO DETE PO TOLKOVA NE CHESTEN NACHIN
- GALERA
Blagodaria Dani,
No parvata Prechka veche ia vijdam,tova e gospoja Morska.
No parvata Prechka veche ia vijdam,tova e gospoja Morska.
- GALERA
Първо, аз напуснах, защото истината е, че не съм съгласна с начина на работа там. Така, че не съм ти пречка.
Второ, изобщо не познавам никой от семейството ти, както и никой от отдела не познаваше.
И искам да знаеш, че ако си права, аз бх била първия човек, който би ти помогнал ако беше права.
Смятам, че не можеш да се оплачеш от моето поведение, нито от това, че аз ти повярвах и наистина исках да ти помогна. Ако си спомняш.
Второ, изобщо не познавам никой от семейството ти, както и никой от отдела не познаваше.
И искам да знаеш, че ако си права, аз бх била първия човек, който би ти помогнал ако беше права.
Смятам, че не можеш да се оплачеш от моето поведение, нито от това, че аз ти повярвах и наистина исках да ти помогна. Ако си спомняш.
- morska
- Младши потребител
Re: sram sa Balgaria dokato ima hora kato gospoja "mors
Просто ме е яд, че лъжеш и оплюваш хора, които не познаваш и които съвсем обективно си вършат работата.
И това го доказа и комплексната проверка от Държавната агенция, която ти предизвика.
И екипа на ДАЗД, който дойде са познати със свекърва ти и там всички останали, които цитираш.
И това го доказа и комплексната проверка от Държавната агенция, която ти предизвика.
И екипа на ДАЗД, който дойде са познати със свекърва ти и там всички останали, които цитираш.
- morska
- Младши потребител
Re: sram sa Balgaria dokato ima hora kato gospoja "mors
Исках да кажа и те ЛИ СА ПОЗНАТИ!
А може, знам ли.
На теб явно всички други са ти виновни, а не виждаш, че и ти може да имаш вина.
А може, знам ли.
На теб явно всички други са ти виновни, а не виждаш, че и ти може да имаш вина.
- morska
- Младши потребител
SA MORSKA
Vij kakvo ,ne ti viarvam nito duma .Bila si napusnala...
Stanovishteto koeto isgotvihte pisahte ,che bashtata imal po 500lv. osnovni dohodi na mesez i niakolko BUTIKA ,koeto as dokasah na deloto ,che ne e viarno, a toi doide s edna hvarchashta belejka ot maika si ,che tia mu davala po 100 leva na mesez, sashtoto dokasahme ot dannachnoto ,che toi puska samo nulevi deklarazii ot firmata si..Ami sa priateklata na bashtata pisahte ,che tia raboti kato operator v"M-tel" i poluchavala 300lv. I tova dokasah na deloto ,che ne e viarno kato isickvahme s moiata advokatka pismenno potvarjdenie ot glavnia odel na "M-tel". I ot govora beshe che takova lize do momenta ne e postapvalo pri tiah na rabota.A sega koi laje A? I ti sastana na deloto mi vrachi tasi falshiva informazia na sadiata.,chres tova vashe stanovishte.I kakvo oshte pisa ti po gore ... ,Che spezialno as sam popadnala NA NAI-DOBRIAT SASTAV V OKRAJEN SAD. Tova naistina ti viarvam,sashtoto sa da sagubia delo po koeto tolkova neshta dokasah si e savsem iasno kak vie tam rabotite. JALKO SA DETETO MI. Viarvaimi ti imash sashto dete na vasrasta na dashteria mi,sapomni :GOSPOD BAVI NO NESABRAVIA
Stanovishteto koeto isgotvihte pisahte ,che bashtata imal po 500lv. osnovni dohodi na mesez i niakolko BUTIKA ,koeto as dokasah na deloto ,che ne e viarno, a toi doide s edna hvarchashta belejka ot maika si ,che tia mu davala po 100 leva na mesez, sashtoto dokasahme ot dannachnoto ,che toi puska samo nulevi deklarazii ot firmata si..Ami sa priateklata na bashtata pisahte ,che tia raboti kato operator v"M-tel" i poluchavala 300lv. I tova dokasah na deloto ,che ne e viarno kato isickvahme s moiata advokatka pismenno potvarjdenie ot glavnia odel na "M-tel". I ot govora beshe che takova lize do momenta ne e postapvalo pri tiah na rabota.A sega koi laje A? I ti sastana na deloto mi vrachi tasi falshiva informazia na sadiata.,chres tova vashe stanovishte.I kakvo oshte pisa ti po gore ... ,Che spezialno as sam popadnala NA NAI-DOBRIAT SASTAV V OKRAJEN SAD. Tova naistina ti viarvam,sashtoto sa da sagubia delo po koeto tolkova neshta dokasah si e savsem iasno kak vie tam rabotite. JALKO SA DETETO MI. Viarvaimi ti imash sashto dete na vasrasta na dashteria mi,sapomni :GOSPOD BAVI NO NESABRAVIA
- GALERA
Re: SA MORSKA
Ази нито съм изготвяла становището, нито съм се явавала на делото ти.
Това е работа на социалните работници.
Но прокурора ми разказа доста неща.
Ако той лъже........................
Това е работа на социалните работници.
Но прокурора ми разказа доста неща.
Ако той лъже........................
- morska
- Младши потребител
А и честно казано не ми пука дали вярваш.
И още нещо аз никога не съм изоставяла детето си.
И още нещо аз никога не съм изоставяла детето си.
- morska
- Младши потребител
Triabva da ti kaja, che as sashto ne sam si ostaviala deteto.MENE ME PRINUDIHA.
Sprokurora si ismivash razete. Parvo me napadna po tolkova grub nachin, posle se pravish na sveta voda nenapita.Ako tolkova biahte sainteresovani da pishete istinata v stanovishteto ,sashto ne pusnahte prouchvane sa men v Germania .Ima si nachin sa tova.As kogato vi molih,po tochno teb i kolegite ti da prisastvam na vsimaneto na isledvania na deteto ,vie mi obeshtahte ,a nakraia mi donesohte gotovi napechatani isledvania. Kak da ne e podlo tova. As sam bila lagala...????. Kak smeesh da tvardish takiva neshta.I ne mi kasvai kakvo e ISTINSKA MAIKA;sashtoto ti ne si.Ako beshe takava ,to shteshe da te boli kak edno dete go deliat ot maikata i kak go darpat nasila dokato to jalno se stiskashe sa vrata mi i se boreshe sas vsichkite si silichki,i vikashe i se moleshe OSTAVETE ME PRI MOIATA MAMA.Ot kakto ne e pri men vsiaka nasha sreshta opredelena ot sada savarshvashe po tosi nachin.Snaesh li kak as se chustvam,kak as stradam saradi hora kato teb.I tova mi bilo SAKRILA NA DEZATA.
Saradi tova na sam se vrashtala ot dve godini da ia vidia , Imam chustvoto ,che shte umra ot maka ako triabva pak da prichinia takava bolka na deteto si ,osven tova tia mi se oplakva ot tasi jena koiato jivee s tatko i. Kakvo da pravia...? Na teb i bes tova ne ti puka.Po dobre barsai da kajesh na bivshiat mi she tarsia pomosht vav Internet, sashtoto veche sam obedena che si go napravila.
Sprokurora si ismivash razete. Parvo me napadna po tolkova grub nachin, posle se pravish na sveta voda nenapita.Ako tolkova biahte sainteresovani da pishete istinata v stanovishteto ,sashto ne pusnahte prouchvane sa men v Germania .Ima si nachin sa tova.As kogato vi molih,po tochno teb i kolegite ti da prisastvam na vsimaneto na isledvania na deteto ,vie mi obeshtahte ,a nakraia mi donesohte gotovi napechatani isledvania. Kak da ne e podlo tova. As sam bila lagala...????. Kak smeesh da tvardish takiva neshta.I ne mi kasvai kakvo e ISTINSKA MAIKA;sashtoto ti ne si.Ako beshe takava ,to shteshe da te boli kak edno dete go deliat ot maikata i kak go darpat nasila dokato to jalno se stiskashe sa vrata mi i se boreshe sas vsichkite si silichki,i vikashe i se moleshe OSTAVETE ME PRI MOIATA MAMA.Ot kakto ne e pri men vsiaka nasha sreshta opredelena ot sada savarshvashe po tosi nachin.Snaesh li kak as se chustvam,kak as stradam saradi hora kato teb.I tova mi bilo SAKRILA NA DEZATA.
Saradi tova na sam se vrashtala ot dve godini da ia vidia , Imam chustvoto ,che shte umra ot maka ako triabva pak da prichinia takava bolka na deteto si ,osven tova tia mi se oplakva ot tasi jena koiato jivee s tatko i. Kakvo da pravia...? Na teb i bes tova ne ti puka.Po dobre barsai da kajesh na bivshiat mi she tarsia pomosht vav Internet, sashtoto veche sam obedena che si go napravila.
- GALERA
Ako iskate da pomognete naistina na sobstvenoto si dete varnete se v Balgariia i se svarjete s advokat za sadeistvie, inache niama kak da uspeete.
Ako jelaete mi pishete na e-mail - az2000@abv.bg.
Ako jelaete mi pishete na e-mail - az2000@abv.bg.
- chovek
Ето това е най-показателно - един човек, който си иска детето едва ли ще издържи две години да не дойде да го потърси.
Това искам да ти кажа, че не е в твой интерес.
Как ли ще го приеме съда.
Вместо да дрънкаш врели некипели, се вдигни и търси начин да си вземеш детето, щом си такава заинтересована майка.
Това искам да ти кажа, че не е в твой интерес.
Как ли ще го приеме съда.
Вместо да дрънкаш врели некипели, се вдигни и търси начин да си вземеш детето, щом си такава заинтересована майка.
- morska
- Младши потребител
Ami nali triabva pak da spestia pari sa da pochna nanovo delo da vodia ili iskash da mi pomognesh malko finnasovo sa rashodite koito triabva da pokria po advokati , sadebni taksi, transport koito shte polsvam po vreme na dalgoto ochakvane da prikliuchi deloto ,telefonni smetki svarsani po deloto, isdrajkata koiato mi e opredelena sa plashtane sa deteto, lichni rashodi kato hrana ,lekarstva eventoalno,i tam kadeto shte jiveia shte polsvam voda ,tok i drugi rashodi svarsani s apartamenta, I ako imam kasmet da ne go otlojat pone 4 pati ,kato vseki pat sas rastoianie nai-malko ot dva meseza ot termin do termin.Kak mislish kolko pari shte mi triabvat,Ili si mislish ,che tuka v Germania parite gi poluchavat horata chres nasledstvo.Sabudi se i sles na semiata.Ne se pravi na velika.Ti si edna ot horata koito mi prichiniha tova neshtastie.Sega moeto dete ima nujda ot pomosh, a ti si sednala da me pliuesh pred horata.Hora kato tebe intriganti ne saslujavat vnimanie.Taka che pod dostoinstvoto mi e sas teb da vodia niakakva diskusia.
- GALERA
Ne sum siguren,no kato prosledih temata,mislq 4e poznavam bashtata na vuprosnoto momi4ence.G-jo "morska",tozi 4ovek da ne bi da nosi dulga kosa.Zashtoto ako e sushtiq,moga sus sigurnost da tvurdq,4e tozi tip ne znae kakvo e rabota.
- arnold
53 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|