начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi

Мнениеот Nabludatel » 22 Май 2005, 21:44

ABe horaaaaaaaaaaa, ne znaete li che nai-dobroto za edno dete e da e pri maika si!
Loshi maiki niama!
Kakvo e tova pravosadie!!!!
Tazi maika triabva da si vzeme deteto v Germania i to da jivee v semeistvo, a ne s bashta si, koito laje danachnite za dohoda si i lubovnitzata mu , koiato sigurno pet pari ne dava za nego!
Nabludatel

Мнениеот GALERA » 23 Май 2005, 01:08

Blagodaria sa podkrepata vi.
GALERA

Мнениеот morska » 23 Май 2005, 13:52

Хахахаха, няма лоши майки!
За съжаление си толкова далече от истината.
Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто не вярвам на тази жена.
След това, което видях......................
morska
Младши потребител

Мнениеот GALERA » 23 Май 2005, 13:58

Trudno tie da poglednesh istina ta v ochite,sashtoto ti samata lajesh i trovish jivota na drugi maiki.Prodaljavai....! Gospod si snae rabotata.
GALERA

Мнениеот GALERA » 23 Май 2005, 15:00

morska написа:

> Хахахаха, няма лоши майки!
> За съжаление си толкова далече от истината.
> Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
> След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто
> не вярвам на тази жена.
> След това, което видях......................

Che nemojahte da mi ismaknete nikakvi pari i satova si satvorihte ochite .Cres korubzia si palnite djubovite bes da se interesuvate kakvo prichiniavate na horata. zitiram :" tuk e vaprosa sa 1000 evro". Kak ne vi e sram. Taka li si otvariash ochite?
Nali si juristkonsul? Kak moje da ispolsvash dumite na edin prokuror bes da proverish da li e viarno tvardenieto. Moite isledvania koito predstavih predi dve godini napraveni na dashteria mi che ima asma pred vas,vie gi osporvahte A ot predi dve sedmizi veche sa fakt.Kasno e sa lechenie.Sled kato tvoiat sin e sauchenik na dashterimi ,toga va vijdate deteto kak ispolsva pompichkata si pomosht pri pristapi.I ti shte mi kashe ,che si varshesh rabotata.....
GALERA

BLAGODARNOSTI

Мнениеот GALERA » 23 Май 2005, 20:57

BLAGODARIA

na vsichi koito biaha tolkova liubesni i dobronamereni kam men,koito barso otgovoriha na lichnata mi poshta.
,a sashto i na horata koito se otnesaha negativno kam moiat problem. Oshte edin pat sardechno blagodaria.
GALERA

Re: BLAGODARNOSTI

Мнениеот GALERA » 24 Май 2005, 14:46

Ne e sa viarvane kolko mnogo hora mi pishat na lichnata poshta .Ot ziala evropa. Temata predstavliava goliam interes i sa drugi maiki .Bih iskala da otgovoria vasmojno nai-barso na vsichki,no imam i drugi domashni sadaljenia.Molia da me isvinite ako se sabavia s otgovorite.Blagodaria vi.
GALERA

Мнениеот morska » 24 Май 2005, 16:05

Ооооооооооо, я стига лъга хората тук, че ще вземат да ти повярват.
Да не кажа как се опитахте да излъжете ДАЗД, че колегата ви искал пари.
Добре, че там работят кадърни хора.
А помниш ли какво стана в градинката да гарата - я си припомни, да не дойда аз да ти опресня паметта.
Цялата ДАЗД знае вашия случай
morska
Младши потребител

Мнениеот sa morska » 24 Май 2005, 17:16

Tolkova si smeshna i jalka.Probvai po drug nachin.Tova veche imashe uspeh na deloto mi ,no sega edva li.
sa morska

Мнениеот Пионерче » 24 Май 2005, 17:23

Галера, опитайте се да не изказвате лични нападки във форума. Не само че нямат нищо общо с правото, но и противоречат на "добрите нрави".
Пионерче

Мнениеот GALERA » 24 Май 2005, 21:26

Sajaliavam ,pravi ste.,Prosto shte ignoriram prisatvieto na gospoja Morska vav Foruma.
GALERA

Мнениеот morska » 30 Май 2005, 12:11

Виж, аз наистина не съм настроена срещу теб. Просто кометнирам обективно нещата, които тогава се установиха.
Дори ако желаш съм готова да ти помогна, ако наистина детето ти е в риск.
Поне ще те насоча към кого да се обърнеш.
Ако имаш желание ще ти дам e-maila си.
morska
Младши потребител

Мнениеот GALERA » 31 Май 2005, 20:37

g-jo morska, pishi na moiat e-mail ako iskash.
GALERA

Предишна

Назад към Семейни казуси