начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

iskam da popitam njakoi advokat tuk

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

iskam da popitam njakoi advokat tuk

Мнениеот maria toscheva » 24 Май 2005, 12:19

imam edin problem. trjabva da popitam njakoi advokat dali pulnomoshnoto ot bivshia mi muj,koeto mi pozvoljava da izveda sina mi ot bg e validno.ako ima jelaesht da mi pomogne neka mi se obadi i az shte mu izpratja dokumenta skaniran po mail.
maria toscheva

Re: iskam da popitam njakoi advokat tuk

Мнениеот monteskio » 24 Май 2005, 14:30

Ако пълномощното не оттеглено или не е изтекъл срока му/ак оима такъв/, то Вие имате право да изведете сина си.

MONTESKIO
monteskio
Активен потребител

Мнениеот Er » 24 Май 2005, 15:10

tanto per tanto
Er

Мнениеот maria toscheva » 24 Май 2005, 19:00

tam e rabotata,che neznam dali ima srok. v nego ne e opovesten nikakuv srok izrichno,no ima pechat s data...i to s edri bukvi. bivshia mi saprug mi kaza,che na nego sa mu kazali v posolstvoto,che tova pulnomoshno izticha sled 6 mesechen srok,no az iskam vse pak da si popitam vjarno li e,za da ne go karam sega da mi pravi novo.
a imam i o6te edin problem-edin vash kolega (pak v internet) mi kaza,che tova pulnomoshno izobshto ne e validno,zashoto ne e napisano,kakto trjabva. et zatova iskam da go pokaja na oshte njakoi.
maria toscheva

Мнениеот Галина » 24 Май 2005, 20:25

От коя дата и година е? Ако са минали 5-6 месеца от издаването му,дори без да е посочен срок или то да е оттеглено,бъдете сигурна,че на границата ще ви направят проблем.Казвам го от опит,тъй като видят по-стара дата,т.е. пълномощно изготвено доста преди време не го приемат.Казват,че не е актуално и ..............толкова.Затова изгответе ново,за да си нямате проблеми.
Галина

Мнениеот maria toscheva » 24 Май 2005, 20:36

ot 22 fevruari e. a ako mi izvadi bezsro4no? ako napi6e,4e me upalnomo6tava bezsro4no da izvejdam,kogato si iskam sina si ot bg togava kak stava? i izob6to vuzmojno li e?
maria toscheva

Мнениеот senexesse » 24 Май 2005, 21:45

nqma zna4eniekoga e izdadeno pulnomostnoto, stom nee upomenat srok v nego zna4i deistvieto mu produlzava dokato bivsiqt vi suprug ne go ottegli, t.e. ne prekrati predostavenite vi 4rez nego prava.Prekratqvane deistvieto na upalnomostavaneto e uredeno v 4l-41 na zzd-viste go ot zakona i ste se ubedite sama, nama zna4enie kakuv srok e iztekul ot momenta na upulnomostavaneto.
senexesse

Мнениеот senexesse » 24 Май 2005, 21:51

zavisi to4no za kakvo vi eupulnomostil suprugut vi i suobrazno tova kakva trqbva da e formata na upolnomostavaneto-zavisi, zatova taka ot razstoqnie e trudno da se otgovori, tui kato fakti4eskite sustavi ne sa malko, a vuz osnova na vseki edin ot tqh se porazdat razli4ni pravni posledici.Ta taka 4e trqbva to4no da se vidi sudurzanieto i ot nego sled tova da se govori za fakti4eskiq sustav i za pravnite posledici.Vuzmozno e dori i pulnomostnoto da ne porazda deistvie suobrazno tova kakva forma se iziskva za nego s ogled negovoto sudurzanie. Za tova vi kazvam 4e e trudno da se otgovori bez da se znae negovoto sudurzanie.-uspeh
senexesse

Мнениеот maria toscheva » 24 Май 2005, 21:53

ha! s prosti dumi moito pulnomoshno e validno,dokato toi ne go prekrati? prekaleno hubavo e,za da e istina:( siguren/ na li ste? nemoje li da mi dadete mail da vi izpratja vuprosnoto pulnomoshno da go vidite lichno?
maria toscheva

Мнениеот maria toscheva » 24 Май 2005, 23:11

ama nali to4no tova e moita zel! neiskam da si burborja tuk samo teoriti4no,a iskam da go POKAJA na njakoi itoi da mi kaje kratko i jasno vaji ili nevaji tova ne6to! jalko,4e nemoga da go prika4a,kato fail tuk!
maria toscheva

Мнениеот Be you » 25 Май 2005, 10:43

Пълномощното е валидно 6 месеца. След като е заверено от посолството е изключено да не е съставено както трябва. Може по форма да не съответства на съставяните от вашия адвокат - пълномощно-декларация. Но ако съдържанието изразява ВОЛЯТА на бившия Ви съпруг - съгласие детето да преминава границата и упълномощаване Вие да придружавате детето - всичко е наред. Въпросът е уреден в Закона за българските документи за самоличност (ЗБДС) в чл.76, т. 9.
Be you

Мнениеот maria toscheva » 25 Май 2005, 11:36

mersi mnogo:)
maria toscheva

Назад към Семейни казуси