начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Отказване от родителска връзка?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказване от родителска връзка?

Мнениеот Иванов » 03 Юни 2005, 18:58

Здравейте, моят въпрос е следния:
Имам ли право да се откажа от семейната ми връзка с моят Брат?
Благодаря!
Иванов

Re: Отказване от родителска връзка?

Мнениеот Галина » 04 Юни 2005, 14:15

Не,нямате! И поради каква причина желаете това?
Галина

Мнениеот Иванов » 04 Юни 2005, 22:22

Ами въпросът ми е информативен.
Защото доколкото знам, родител има право чрез държавен вестник да се откаже от детето си и оттам идва и въпросът ми, дали човек може да стори същото, отказвайки се от брат си?
Иванов

Мнениеот донна2 » 04 Юни 2005, 22:30

Кой ви каза тая простотия ,че родител може да се откаже от детето си чрез Държавен вестник -НЕ МОЖЕ така да знаете !
донна2

Мнениеот Галина » 05 Юни 2005, 10:51

ГОСПОДИН ИВАНОВ,надявам се да не сте колега,а ако сте-МОЛЯ НЕ ПРАКТИКУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Галина

Мнениеот Гери » 05 Юни 2005, 11:54

Здравейте, няма правна възможност да се откажете от роднинската си връзка с брат ви. Няма и възможност родителите да се откажат от детето си с ДВ. Всъщност тази заблуда битува вече повече от 50-60 год. и се дължи на обстоятелството, че в следосвобожденска България в действителност е имало такава възможност. Сами разбирате, че това законодателство е останало в миналото и спомена за него е разпространения МИТ, че някой може да се откаже от детето си с ДВ.
Гери

Назад към Семейни казуси