Здравейте, моят въпрос е следния:
Имам ли право да се откажа от семейната ми връзка с моят Брат?
Благодаря!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отказване от родителска връзка?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отказване от родителска връзка?
Ами въпросът ми е информативен.
Защото доколкото знам, родител има право чрез държавен вестник да се откаже от детето си и оттам идва и въпросът ми, дали човек може да стори същото, отказвайки се от брат си?
Защото доколкото знам, родител има право чрез държавен вестник да се откаже от детето си и оттам идва и въпросът ми, дали човек може да стори същото, отказвайки се от брат си?
- Иванов
Кой ви каза тая простотия ,че родител може да се откаже от детето си чрез Държавен вестник -НЕ МОЖЕ така да знаете !
- донна2
ГОСПОДИН ИВАНОВ,надявам се да не сте колега,а ако сте-МОЛЯ НЕ ПРАКТИКУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Галина
Здравейте, няма правна възможност да се откажете от роднинската си връзка с брат ви. Няма и възможност родителите да се откажат от детето си с ДВ. Всъщност тази заблуда битува вече повече от 50-60 год. и се дължи на обстоятелството, че в следосвобожденска България в действителност е имало такава възможност. Сами разбирате, че това законодателство е останало в миналото и спомена за него е разпространения МИТ, че някой може да се откаже от детето си с ДВ.
- Гери
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|