начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

отново за конкурсите за магистрати

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

отново за конкурсите за магистрати

Мнениеот адресат » 01 Авг 2005, 09:57

Колеги, като имам предвид горчивия ни опит от проведените досега конкурси за магистрати, имам едно предложение до всички вас, които знаете как да изпратите открито писмо по електронната поща до ВСС, в следния смисъл: Предлагаме на ВСС да задължи всички комисии да оповестяват оценката от устния изпит веднага след като приключи изпита на всеки един кандидат. т.е. излизайки от залата да знаеш каква ти е оценката. Това се спазваше единствено при съдийския изпит, но при прокурорския НЕ и така оставаш с убеждението, че се манипулират резултатите.
Поставям този въпрос, тъй като се носят слухове за нов конкурс.
адресат

Мнениеот Terry » 01 Авг 2005, 14:49

Разбирам те, АДРЕСАТ, обаче как ще ти помогне информацията за оценкта ти от устния изпит? :?
Terry

конкурс за магистрати

Мнениеот еее » 01 Авг 2005, 15:02

Не е слух,а решение на ВСС от извънредното му заседание на 12.07.2005 г
еее

Мнениеот Гост » 01 Авг 2005, 15:04

Много просто- като не ме порежат след като си направят "врътките" на компютъра и не ти намали единия от комисията оценката, която той ти поставя с 0.50 и отпаднеш от класирането точно с 0.05. Не питай страро, а "патило".
Гост

Re: конкурс за магистрати

Мнениеот Гост » 01 Авг 2005, 15:07

еее написа:Не е слух,а решение на ВСС от извънредното му заседание на 12.07.2005 г

Разбрах, но не ми се отваряше страницата им.
Гост

Re: отново за конкурсите за магистрати

Мнениеот sake6080 » 02 Авг 2005, 15:16

адресат написа:Колеги, като имам предвид горчивия ни опит от проведените досега конкурси за магистрати, имам едно предложение до всички вас, които знаете как да изпратите открито писмо по електронната поща до ВСС, в следния смисъл: Предлагаме на ВСС да задължи всички комисии да оповестяват оценката от устния изпит веднага след като приключи изпита на всеки един кандидат. т.е. излизайки от залата да знаеш каква ти е оценката. Това се спазваше единствено при съдийския изпит, но при прокурорския НЕ и така оставаш с убеждението, че се манипулират резултатите.
Поставям този въпрос, тъй като се носят слухове за нов конкурс.

Лошо няма, Вие си искайте, ама никой от ВСС няма да реагира.
sake6080
Младши потребител

Narodni mudrosti

Мнениеот almal » 02 Авг 2005, 15:34

Sled dulgiq mi i trup4iv opit sus tezi magistratski izpiti, moga da kaja samo edna sentenciq,koqto 4ux ot 1 kolega predi izpita po grajdanski proces:
Kojto se e precakal - precakal,kojto ne e - da si 4aka reda.
almal
Нов потребител

Мнениеот просто минавам » 28 Авг 2005, 02:24

Някой случайно да знае дали са публикували решението на ВСС за конкутсите за тази година? И ако не са кога се очаква?
просто минавам

Мнениеот Гост » 28 Авг 2005, 13:18

Много Ви личи, че просто минавате ... Прегледайте и другите форуми с подобро съдържание и минаването Ви ще се увенчае с неочакван успех!
Гост

Мнениеот fenix_f » 28 Авг 2005, 13:58

Anonymous написа:Много Ви личи, че просто минавате ... Прегледайте и другите форуми с подобро съдържание и минаването Ви ще се увенчае с неочакван успех!

:lol: 8)
fenix_f
Потребител

Назад към Конкурси, изпити