начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

държавни изпити

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

държавни изпити

Мнениеот ели » 09 Авг 2005, 11:02

Предстоят ми държавни изпити в СУ. Бихте ли ми дали съвети за литература, учебници, теми и всичко необходимо за да се подготвя добре! Доста съм объркана в това море от правна литература и издателства....... Предварително благодаря!!!
ели

Мнениеот Гост » 09 Авг 2005, 11:06

Ами ти като си стигнала дотук поне малко представа нямаш ли?
Най-добре потърси нещо издадено от Светия синод.
Гост

Мнениеот Гост » 09 Авг 2005, 11:09

Както казваше един от преподавателите в СУ: "М-м-м да-а-а-а-а!"
Гост

Мнениеот Гост » 09 Авг 2005, 11:11

Хм, познайте кой?
Гост

Мнениеот Ели » 09 Авг 2005, 11:29

имам представа естествено!!!! НО ПРОСТО ИСКАХ ДА СЪГЛАСУВАМ С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ КОЛЕГИ...Както виждам сте досата арогантни и нелюбезни.. Вече съжелявам, че се включих...
Ели

Мнениеот kalia » 09 Авг 2005, 11:32

аз ги взех миналата година, четох си учебниците и лекции, по които съм се готвила и за семестриалните. И разбира се законите. Но се приготви за голямо четене. Успех
kalia

Мнениеот Ели » 09 Авг 2005, 11:40

Благодарая ти. Дано да успея от първия път )))) :)
Ели

Мнениеот Ели » 09 Авг 2005, 11:43

А сега правилно - Благодаря!
Ели

Мнениеот kalia » 09 Авг 2005, 13:47

ами, аз ги взех от първия път, но сега си се чудя на акъла, защо трябваше да се спукам от учене от септември, та до нова година. повечето колеги си взеха само два изпита и третия го оставиха за напролет и пак се явявахме заедно на практико-теоретичния. Така май е по-добре и със сигурност по-спокойно.
kalia

Мнениеот Ели » 09 Авг 2005, 15:46

Да, наистина и на нен ми се струва доста материала.. Може би и аз ще се явя на гражданскоправни първо като най - тежък.....Благодаря ти още веднъж и много успехи ти желая!! :)
Ели

Назад към Конкурси, изпити