Колеги, като имам предвид горчивия ни опит от проведените досега конкурси за магистрати, имам едно предложение до всички вас, които знаете как да изпратите открито писмо по електронната поща до ВСС, в следния смисъл: Предлагаме на ВСС да задължи всички комисии да оповестяват оценката от устния изпит веднага след като приключи изпита на всеки един кандидат. т.е. излизайки от залата да знаеш каква ти е оценката. Това се спазваше единствено при съдийския изпит, но при прокурорския НЕ и така оставаш с убеждението, че се манипулират резултатите.
Поставям този въпрос, тъй като се носят слухове за нов конкурс.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отново за конкурсите за магистрати
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Terry
Re: конкурс за магистрати
еее написа:Не е слух,а решение на ВСС от извънредното му заседание на 12.07.2005 г
Разбрах, но не ми се отваряше страницата им.
- Гост
Re: отново за конкурсите за магистрати
адресат написа:Колеги, като имам предвид горчивия ни опит от проведените досега конкурси за магистрати, имам едно предложение до всички вас, които знаете как да изпратите открито писмо по електронната поща до ВСС, в следния смисъл: Предлагаме на ВСС да задължи всички комисии да оповестяват оценката от устния изпит веднага след като приключи изпита на всеки един кандидат. т.е. излизайки от залата да знаеш каква ти е оценката. Това се спазваше единствено при съдийския изпит, но при прокурорския НЕ и така оставаш с убеждението, че се манипулират резултатите.
Поставям този въпрос, тъй като се носят слухове за нов конкурс.
Лошо няма, Вие си искайте, ама никой от ВСС няма да реагира.
- sake6080
- Младши потребител
Narodni mudrosti
Sled dulgiq mi i trup4iv opit sus tezi magistratski izpiti, moga da kaja samo edna sentenciq,koqto 4ux ot 1 kolega predi izpita po grajdanski proces:
Kojto se e precakal - precakal,kojto ne e - da si 4aka reda.
Kojto se e precakal - precakal,kojto ne e - da si 4aka reda.
- almal
- Нов потребител
Anonymous написа:Много Ви личи, че просто минавате ... Прегледайте и другите форуми с подобро съдържание и минаването Ви ще се увенчае с неочакван успех!
- fenix_f
- Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|