начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

излязоха резултатите от изпита за мл. прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

излязоха резултатите от изпита за мл. прокурори

Мнениеот адресат » 04 Ное 2005, 15:42

Колеги, аз съм доволна от резултата си, желая на всички участници във форума да са доволни също.
адресат

Re: излязоха резултатите от изпита за мл. прокурори

Мнениеот Гост » 04 Ное 2005, 15:50

адресат написа:Колеги, аз съм доволна от резултата си, желая на всички участници във форума да са доволни също.

къде ги има? В интернет няма нищо
Гост

Мнениеот Гост » 04 Ное 2005, 15:58

Гост

Мнениеот джуд » 04 Ное 2005, 16:02

Имате ли информация кога евентуално ще е устния изпит?
джуд

Мнениеот Гост » 04 Ное 2005, 16:16

az nqmam info koga shte e ustniq izpit
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 11:46

По наредбата устният е не по-рано от 20дни от датата на която са излезли резултатите от писменният.
Гост

Мнениеот DIDI_ST » 05 Ное 2005, 12:34

КОЛЕГИ И АЗ СЪМ ДОВОЛНА ДОКОЛКОТО МОЖЕ ОТ РЕЗУЛТАТА СИ ЩЕ ВИДЯ ПОНЕ КАКВО Е НА УСТНИЯ ИЗПИТ. НО НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА МНОГО СЛАБИ ОЦЕНКИ? ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСПЕХ
DIDI_ST

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 14:51

не съм доволна от резултата си,макар че съм допусната до устен изпит.Общо ококоло 330 души сме прескочили летвата от 4.50.Теоритично погледнато всички имаме шанс,но аз вече в чудеса.Успех на вярващите дееее.
Гост

До Деси-Слава

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 15:08

Къде се умълча душко, я кажи какъв ти е резултатът, щото видях мноого лоши резултати за лица с името Десислава? И интересно, тръгнахме като аслани (лъв на турски), връщаме се май насрани. Признай си!
Гост

резултати от писменият изпит за младши прокурори

Мнениеот dess_74 » 05 Ное 2005, 15:12

никак не съм се умълчала "душко", още снощи си изписах резултата, а той и 4.50, е, не е 6.00 но съм допусната до устен изпит. И това не е малко като за първи път.
dess_74
Потребител

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 15:23

а тези,кото имат отлично оценки да не се възгордяват много,ако не са точните хора,че миналата година около 30 души все отличници окапахме на устния и точно толкова с по 4.50 на псмения изкараха пълни 6-ци и се класираха.
Гост

Мнениеот dess_74 » 05 Ное 2005, 18:18

Колега разбирам, че Вие, сте се явявали вече на устен изпит. Бихте ли, ми казали разрешава ли се използването на НА. Как въобще протича устната част на изпита за мл. прокурори?
dess_74
Потребител

ahh

Мнениеот Me » 05 Ное 2005, 18:43

Ne se napavaite za ustniat, vsichko tam e SUBEKTIVNO, kato na vseki usten izpit. Vajno e SILATA da bade s vas, da znaete. :wink:
Me

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 20:06

Бях на устен изпит миналата година и на първия конкурс през 2003г.Разрешено е използването на НА.Много зависи в каква комисия ще бъдеш,защото аз миналата година нямах късмет.Никой не те слуша какво си написл,прекъсват те на вторито изречение и започват да питат каквото те си решат,ако не превключиш веднага-лошоооо.През 2003г. беше съвсем различно,но тогава комисията беше друга.Та опитвам се да кажа,че всеки път е различно иняма защо да се повлиявате от неуспели кандидати като мен.
Колеги,няма значение дали имате 4.50 или 6.00, добре е да отидете на устен изпит,за да видите как стоят нещата,ако ще и това да ви убие всички надежди.
Гост

Мнениеот dess_74 » 05 Ное 2005, 20:59

Благодаря колега. Все пак, получих макар и бегла представа за устната част от изпита за мл. прокурори. Само искам да попитам още нещо, тъй като просто изключих, и забравих да го вметна в предните си въпроси. Къде се провеждаше устният изпит, пак ли в СУ "Климент Охридски"?
dess_74
Потребител

Мнениеот dess_74 » 05 Ное 2005, 20:59

Благодаря колега. Все пак, получих макар и бегла представа за устната част от изпита за мл. прокурори. Само искам да попитам още нещо, тъй като просто изключих, и забравих да го вметна в предните си въпроси. Къде се провеждаше устният изпит, пак ли в СУ "Климент Охридски"?
dess_74
Потребител

Мнениеот dess_74 » 05 Ное 2005, 21:01

пуснала съм го два пъти за което, се извинявам, но много бавно се изпраща съобщението и затова кликнах втори път.
dess_74
Потребител

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 21:11

Мястото на провеждане ще бъде обявено,когато определят датите за устния изпит,ако не е вече обявено във съобщението,с което обявиха конкурса.Миналата година беше във ВКП.
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 23:04

Колеги, конспекта за подготовка този публикуван в сайта на ВСС ли е или ще бъде по-стеснен т.е. само върху НК или НПК?Интересувах се за миналата година и ми казаха, че е само върху наказателноправни науки.Един въпрос върху НК и един върху НПК и естествено много допълнителни въпроси задавани от комисията.Някой има ли информация?
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 23:06

Извинете , грешка...Да се разбира НК и НПК.... :oops:
Гост

Следваща

Назад към Конкурси, изпити