- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ИЗЛЯЗОХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПИСМЕНИЯ ИЗПИТ ЗА МЛ. АДВОКАТИ
|
|
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Аз също работя от година в много престижна софийска кантора и са много доволни от мен, както и аз от тях. Учил съм и в чужбина, явявал съм се на изпити на немски и никога не съм се провалял. естествено търся вината в себе си - подцених изпита и сигурно не се подготвих добре, но ме притеснява защо не ни показват работите. Щом са убедени че са взели правилни и мотивирани решения, защо не ни ги покажат, от какво ги е страх!!! Това го няма никъде, ще продължа да ги тормозя, защото отношението им е възмутително. Не става въпрос за несъгласие с резултатите ми, предполагам, че са прави, но искам да видя например къде съм сбъркал.
- дн
дн написа:Аз също работя от година в много престижна софийска кантора и са много доволни от мен, както и аз от тях. Учил съм и в чужбина, явявал съм се на изпити на немски и никога не съм се провалял. естествено търся вината в себе си - подцених изпита и сигурно не се подготвих добре, но ме притеснява защо не ни показват работите. Щом са убедени че са взели правилни и мотивирани решения, защо не ни ги покажат, от какво ги е страх!!! Това го няма никъде, ще продължа да ги тормозя, защото отношението им е възмутително. Не става въпрос за несъгласие с резултатите ми, предполагам, че са прави, но искам да видя например къде съм сбъркал.
Никъде, не си сбъркал просто малшанс трябва да има процент скъсани гледат да е около 50%. Ако бях на ваше място бих си търсил правата. Просто се организирайте ... учудвам се как търпите това!
- Гост
Prostete, che pisha na latinitsa. Az sum ot dopusnatite do usten i prosto iskah da vi kaja, che v momenta si kusam nervichkite da gi zubria tezi vuprosi, vubshte niama da imam vreme da gi mina vsichkite i strashno se pritesniavam, che niama da izdurja izpita. Ako me skusat na ustnia, spored vas, niama li da sum naj-zle sled tazi adska sedmica? Pomislete za tova i neka to da vi e pone malka uteha.
Naj- zle shte budat tazi chast ot kandidatite, koato niama da preskochat ustnia ....
Naj- zle shte budat tazi chast ot kandidatite, koato niama da preskochat ustnia ....
- Dopusnat
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|