начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

конкурс за дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 18:36

значи все пак съм малоумна :(
Гост

резултати

Мнениеот гост » 10 Дек 2005, 11:06

Колеги бъдете сериозни и кажете - има ли резултати от изпита и за кои градове?[/u][/i]
гост

резултати

Мнениеот гост » 10 Дек 2005, 11:10

Моля, колегите от Силиста и Търговище да кажат нещо за резултатите-имат ли такива.
гост

Мнениеот Ге-нии » 11 Дек 2005, 23:01

Аз се явявах в Плевен,но все още никой не ми е звънял,а мина цяла вечност...Чух,че назначения ще има /ако изобщо има такива за жените/ чак април месец,когато влезе в сила новият НПК и узаконят статута на дознателя,тъй като никъде не фигурира в конституцията.Работата се закучва.Чува се,че някои следователи ще се преназначават като дознатели,така че ако с тях се запълни бройката,нужна на отделните РДВР-та...Е,остава надеждата.Да си почакаме.И без това друго не ни остава да правим!
Ге-нии

Re: резултати

Мнениеот Ге-нии » 11 Дек 2005, 23:06

гост написа:Моля, колегите от Силиста :idea: и Търговище да кажат нещо за резултатите-имат ли такива.

Моля Ви,колеги,пишете грамотно!
:!: Иначе ще има да ни коментират,че сме неграмотни. :oops: :?
Ге-нии

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 12:27

na tezi na koito sa se obadili:kakvi dokumenti sa vi iskali dopalnitelno
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 12:34

Не искат допълнителни документи, ако си представил всичко, но ако на някои от тях са ти изтекли сроковете, ги подновяваш с нови - напр. свидетелството за съдимост!
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 12:35

kato sa vi se obajdali kazvali li sa vi koga 6te e psixoto
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 12:49

nazna4eni9ta 6te sa ne po rano ot april
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 12:53

datata za psiho se opredel9 po za9vka na kadrovika,podadena do instituta po psihologia
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 13:10

na6iq izpit be6e na 5 okt do sega rezultati nqma koga e bil izpita vav Varna ta ve4e ima rezultati
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 13:11

e-ho kade ste
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 13:18

v vn be6e na 01.11,v Ruse be6e na-02.11 a v Pleven na 03.11,neznam ti kade si se 9v9val na peti oktomvri
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 13:25

Аз се явавях за Разград
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 13:31

za tam neznam,v koi grad se e provejdal izpita
Гост

Мнениеот маг » 12 Дек 2005, 13:47

Проява на висше малоумие е да пишеш "ш" кат "6", "я" като "9", "ч" като "4" и други подобни. Не Ви ли дразни подобен правопис? Все пак Ви пожелавам да станете дознател ... и да пишете по такъв начин постановленията си. Тогава съвсем ще заприличате на останалите малограмотни ченгета.
маг

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 19:23

:lol: Абе, Маг, като се усещаш много грамотен, що дириш в този форум? Влез в някой от интелигентните форуми, където ще бъдеш пълноценен. А може би избиваме комплекси? :D
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 19:24

А това, че избиваме комплекси, обяснява нещата.
Гост

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 21:38

за какво малоумие говорите, аз след този тъп изпит се чувствам най -простата юристка на света, щом и полицаите не ме искат, за нищо не ставам, ужааааааааааааааааас
Гост

Мнениеот един дознател » 17 Дек 2005, 20:37

Уважаеми кандидат дознатели, не се притеснявайте от юридическия изпит по простата причина, че в новия ЗМВР е залегнал абсурдния текст, че дознатели могат да бъдат хора с юридическо, икономическо и техническо образование. Освен това проф. Чинова на семинара е потвърдила, че този текст ще бъде приет - смешно нали!!! Така, че със сигурност ще отпадне юридическия изпит, а тези които са решили да воюват за доброто име на дознанието Моля да се откажат. Така умните глави от НС ще оправят досъдебното производство.
Що се отнася до умника, който се възмущава от това, че ш се пише със цифрата 6, не се засягайте, защото той явно влиза в нета от скоро :lol:
един дознател

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити