- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за дознатели
|
|
Re: дознатели
вива написа:обаждат се само на издържалите колеги, а останалите трябва да се пробват пак
- Гост
[quote="Anonymous"]е хубава работа, аз ли съм единствената на която са и казали, че комисията не я е одобрила, явно съм тежък случай:))))))))[/qu
някакви ограничения за годините? аз съм доста поостарял, ЕГНто ме и изписано с римски цифри. Набор 69 съм. Мога ли да стана дознател? не изгарям от желание, просто питам.
някакви ограничения за годините? аз съм доста поостарял, ЕГНто ме и изписано с римски цифри. Набор 69 съм. Мога ли да стана дознател? не изгарям от желание, просто питам.
- Гост
маг написа:Проява на висше малоумие е да пишеш "ш" кат "6", "я" като "9", "ч" като "4" и други подобни. Не Ви ли дразни подобен правопис? Все пак Ви пожелавам да станете дознател ... и да пишете по такъв начин постановленията си. Тогава съвсем ще заприличате на останалите малограмотни ченгета.
Що за смешник е това неграмотно същество във форума.А и да се представя като маг.Уважаеми МАГ,най-вероятно нямаш и степен магистър на жалкото си образование,като се съди по бедния речник,който използваш,а да не говорим за липсата на юридическо такова.А що се отнася до постановленията на малоумните ченгета,най-вероятно е чел такива само в качеството на уличено лице.Тази тема беше за конкурса господин комплексарю.Хайде да избиваме комплексите в друг сайт.Да запазим този форум чист.
- Гост
[/quote]Благодаря ти, Батка, много си печен, че ми отговори. А къде излизат обявленията за конкурсите за дознатели?[/quote]
За съжаление, обявления не излизат. Трябва да попиташ в съответното РДВР дали ще има конкурси и да проверяваш по-честичко. Някои РДВР-та слагат съобщение на сайта си - вече всички имат сайтове
За съжаление, обявления не излизат. Трябва да попиташ в съответното РДВР дали ще има конкурси и да проверяваш по-честичко. Някои РДВР-та слагат съобщение на сайта си - вече всички имат сайтове
- случаен
Здравейте!Някой може ли да ми каже какво предстои след психотеста?
На колежката ,която питаше за Бургас дали се готови резултатите от юридическия изпит ,мога да кажа ,че те бяха готови още през декември.Става дума за изпитът ,който се проведе на 7-ми ноември.
Някой има ли информация колко време ще продължи проучването за достъп по ЗДКИ?Откъде сте толкова сигурни,че няма да бъдат назначавани жени?Незнам дали сте наясно,но след като бъдем назначени ще ни пращат на двумесечно обучение в София.Трябва да подписваме договор,че ще работим в системата поне 5 години.Ако някой напусне по-рано трябва да възстанови средствата похарчени по време на обучението.Някой знае ли каква е сумата?
На колежката ,която питаше за Бургас дали се готови резултатите от юридическия изпит ,мога да кажа ,че те бяха готови още през декември.Става дума за изпитът ,който се проведе на 7-ми ноември.
Някой има ли информация колко време ще продължи проучването за достъп по ЗДКИ?Откъде сте толкова сигурни,че няма да бъдат назначавани жени?Незнам дали сте наясно,но след като бъдем назначени ще ни пращат на двумесечно обучение в София.Трябва да подписваме договор,че ще работим в системата поне 5 години.Ако някой напусне по-рано трябва да възстанови средствата похарчени по време на обучението.Някой знае ли каква е сумата?
- Гост
|
|