начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Doznatel

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Doznatel

Мнениеот mina09 » 28 Сеп 2004, 19:21

Kolegi kajete kade gi namirate tezi obiavi za doznateli??????
mina09

Re: Doznatel

Мнениеот gov. employee » 29 Сеп 2004, 12:20

Не ги намираме - просто въобще не ги търсим, защото не ми се става (поне на мен лично) алкохолик след само една година работа като дознател.
gov. employee

Мнениеот mpp » 29 Сеп 2004, 15:18

Обявите за дознатели се публикуват в сайтовете на МВР/ за различните РДВР-та/ . Също така се поставят на видно място в сградите на РПУ.
mpp
Младши потребител

Мнениеот nikolina234 » 29 Сеп 2004, 15:21

zasto pak da se stava alkoholik.
Obiasnete na edin kolega, kojto ne samo e dale4 ot RPU-ta no i ot nakazatelnoto pravo.
nikolina234

Мнениеот mina09 » 29 Сеп 2004, 15:24

za alkohola i az sam chuvala i daje vijdala.Blagodaria za infoto
mina09

Мнениеот gov. employee » 29 Сеп 2004, 15:25

СТой си при РПУ-тата и наказателното право! И хвани си барем някое ченге за гадже, като си там и на такова място.
gov. employee

Мнениеот Blagorodna » 13 Окт 2004, 15:11

Като човек, който е работил в РПУ ще отбележа, че не работата прави човека алкохолик, а това един съзнателен избор. Ако Вие не желаете да пиете, никой няма да Ви принуди да го прави. Това за алкохолиците в МВР и в полицията въобще е просто мит в сегашно време. Може би до преди 10-тина година да е важало с пълна сила, но сега мога да Ви уверя не е така. Аз самата познавам много повече следователи и прокурори, пиещи до безпаметност, отколкото такива в МВР.
Blagorodna

Мнениеот наблюдател » 13 Окт 2004, 18:57

Откакто петканов забрани пиенето в МВР стана много тъжно.Няма купони до зори.Но трябва да погледнем положително на нещата.Спаднаха случаите на семейни скандали,както и на харчене на пари за ракия.Освен това е и здравословно.Така,че плюсовете са повече от минусите.
наблюдател

Мнениеот kiti » 14 Окт 2004, 08:59

Kolegi, interesuva me dali niakoi ot vas moje da mi dade informatzia za psixi4eskia?
kiti
Нов потребител

Мнениеот gavril » 13 Юни 2006, 23:53

ПСИХИЧЕСКИЯТ ИЗПИТ Е ГОЛЯМА ПРОВОКАЦИЯ
gavril
Младши потребител

Мнениеот gavril » 13 Юни 2006, 23:55

ДОЗНАТЕЛ ДА ТЕ ЮРКАТ ШАПКАРИ Е СЛАДКА РАБОТА ЗА 500ЛВ. АДВОКАТ Е ПО-ДОБРЕ ДОРИ И САМО ПО ФИНАНСОВИ ПРИЧИНИ...
gavril
Младши потребител

Мнениеот gavril » 24 Юни 2006, 22:46

2006

Пуснато на: 24 Юни 2006 12:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Донякъде сте права колежке !Бях се хванал с това дознание като удавник за сламка !Може пък сега като младши адвокат да ми провърви най-сетне и на мен в живота !

Не съм предполагал,че това е била една долна и просташка институция !Трябваше да се опитам да кандидатствувам,че да го разбера !

Не зная какви са им критериите-за полицаи си подбират хора ,които едвам са завършили средно образование,с ниско интелектуално ниво.А хора,имащи необходимото образование и професионална квалификация и най-важното,желание и готовност за работа се спират по един долен и некоректен начин !!!

Но не се заблуждавайте,че върху т.нар.психолози не се оказва влияние !Чрез този психоизпит просто си елеминират нежеланите хора !!!И тъй като имах много добра правна подготовка и ниво на интелигентност не им оставаше нищо друго,освен тук да ми подложат динена кора!

Мисля,че е било редно да ми се каже,че съм неподходящ и нежелан още при подаването на документите.Нямаше да се засегна - напротив !А сега тази служба съм я намразил от дъното на душата си-ще я мразя докато съм жив !!!
gavril
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити