начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Изпит при Беленски

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Изпит при Беленски

Мнениеот totty » 24 Авг 2005, 15:11

Ще се явявам на изпит при проф. Беленски - криминалистика и садебни експретизи. Моля, помогнете с лекции и съвет!
totty

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 15:24

Ха-ха! Ходил съм на съдебни експертизи .Изпитът беше писмен.Бяхме 200 човека,пазени от 1,който четеше вестник!Беленски има учебник,които е доста скъпичък,за това някои го беще преснимал и преписвахме от него.Всъщност,всияки преписваха и на Беленски това сигурно му е ясно,защото си излезе.Яд ме е че четох за този изпит!Това за съдебните експертизи.
По криминалистика нещата стоят доста по-различно,поне така съм чувал от колеги.Аз не бях при него и нямам негови лекции... :cry:
Гост

Re: Изпит при Беленски

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 15:52

totty написа:Ще се явявам на изпит при проф. Беленски - криминалистика и садебни експретизи. Моля, помогнете с лекции и съвет!

По съдебни експертизи е както го каза колегата; по Криминалистика се минава бързо, не се заяжда, обаче си настоява на лекциите за някои неща, при които е в спор с автора на учебника. Задава допълнителни въпроси - лесни.
Гост

Мнениеот 19.04 » 24 Авг 2005, 15:55

Очудвам се на изказването на колегата, че изпита при Беленски минавал лесно. Трябва да ви кажа, че изпита по съдебни експертизи мина доста трудно като за избираем изпит, а за преписване и дума не можеше да стане. Това е информация от преди 5-6 години, но не ми се вярва Беленски да си е занижил критериите. Но не виждам нещо тревожно за предстоящите изпити - материята е приятна за учене. Успех!
19.04

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 16:30

Изпитът мина много,много лесно.Беленскии не си е занижил критериите,просто нямаше критерии!А изпитът по съдебни експертизи трудно може да се нарече изпит!Не знам калво е нбило преди 5 години,сега е така!!!
Гост

Мнениеот the_pussycat » 28 Окт 2006, 17:18

Лекции по съдебни експертизи,pls!
mishlence_@abv.bg
the_pussycat
Младши потребител

Мнениеот rossa » 30 Окт 2006, 16:55

просто се чудя ! как се влиза право без да имаш елементарна правописна грамотност. само не ми казвайте, че е по невнимание. грамотният човек просто не допуска такива грешки.
rossa
Младши потребител

Мнениеот lloreti » 30 Окт 2006, 17:45

И аз бих помолила за лекции и разработки свързани с експертизите.Благоря! toiedoni@mail.bg
lloreti
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити