начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Изпит при Беленски

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Изпит при Беленски

Мнениеот totty » 24 Авг 2005, 15:11

Ще се явявам на изпит при проф. Беленски - криминалистика и садебни експретизи. Моля, помогнете с лекции и съвет!
totty

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 15:24

Ха-ха! Ходил съм на съдебни експертизи .Изпитът беше писмен.Бяхме 200 човека,пазени от 1,който четеше вестник!Беленски има учебник,които е доста скъпичък,за това някои го беще преснимал и преписвахме от него.Всъщност,всияки преписваха и на Беленски това сигурно му е ясно,защото си излезе.Яд ме е че четох за този изпит!Това за съдебните експертизи.
По криминалистика нещата стоят доста по-различно,поне така съм чувал от колеги.Аз не бях при него и нямам негови лекции... :cry:
Гост

Re: Изпит при Беленски

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 15:52

totty написа:Ще се явявам на изпит при проф. Беленски - криминалистика и садебни експретизи. Моля, помогнете с лекции и съвет!

По съдебни експертизи е както го каза колегата; по Криминалистика се минава бързо, не се заяжда, обаче си настоява на лекциите за някои неща, при които е в спор с автора на учебника. Задава допълнителни въпроси - лесни.
Гост

Мнениеот 19.04 » 24 Авг 2005, 15:55

Очудвам се на изказването на колегата, че изпита при Беленски минавал лесно. Трябва да ви кажа, че изпита по съдебни експертизи мина доста трудно като за избираем изпит, а за преписване и дума не можеше да стане. Това е информация от преди 5-6 години, но не ми се вярва Беленски да си е занижил критериите. Но не виждам нещо тревожно за предстоящите изпити - материята е приятна за учене. Успех!
19.04

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 16:30

Изпитът мина много,много лесно.Беленскии не си е занижил критериите,просто нямаше критерии!А изпитът по съдебни експертизи трудно може да се нарече изпит!Не знам калво е нбило преди 5 години,сега е така!!!
Гост

Мнениеот the_pussycat » 28 Окт 2006, 17:18

Лекции по съдебни експертизи,pls!
mishlence_@abv.bg
the_pussycat
Младши потребител

Мнениеот rossa » 30 Окт 2006, 16:55

просто се чудя ! как се влиза право без да имаш елементарна правописна грамотност. само не ми казвайте, че е по невнимание. грамотният човек просто не допуска такива грешки.
rossa
Младши потребител

Мнениеот lloreti » 30 Окт 2006, 17:45

И аз бих помолила за лекции и разработки свързани с експертизите.Благоря! toiedoni@mail.bg
lloreti
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити