начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Изпити за младши адвокати

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот miglenka » 28 Ное 2006, 17:10

gosho72 написа:
malanoche написа:roberto_v@abv.bg без да нахалствам ще съм благодарен ако ми ги изпратите и на мен

Готово - изпратени са

Kolega, mnogo Vi molia, moje li i na men, poneje sam poslednia registriran potrebitel:))) iuliabolboaca74@hotmail.com!
Pozdrav i blagodarnosti!
miglenka
Младши потребител

Мнениеот mi6le » 28 Ное 2006, 18:10

rosi_i написа:Колеги, някой има ли информация или личен опит от какво естество е и с какво предназначение е т.нар. събеседване след успешното полагане на изпитите за младши адвокати? От съответната колеги обясниха, че след като се снабдя с всички документи и си взема удостоверението, издадено от ВАС, ще ми назначат дата за събеседване. Процедурата очевидно е извън нормативната уредба /поне аз не намерих нищо по въпроса/, но все пак какво представлява и с какви последици е?
Благодаря предварително за всеки отговор!

Личен опит нямам, но ми казаха, че събеседването предствлява нещо от рода на "И, колега,сега Вие с какво мислите да се занимавате? В коя област на правото ще практикувате?" И ей такива... Това поне ми сподели колега, който са го "събеседвали" миналия месец. Не знам дали съм от полза :)
mi6le
Нов потребител

Мнениеот rosi_i » 28 Ное 2006, 19:01

Благодаря! И аз си го представях долу-горе по същия начин, защото иначе не му виждам смисъла. Не че и в този вид го има :D
rosi_i
Потребител

hi

Мнениеот toli » 28 Ное 2006, 19:14

ako moje pratete mi na men kazusite v maila: anatoli_84@abv.bg
toli
Нов потребител

Re: Ako ne e kusno

Мнениеот ili033 » 28 Ное 2006, 20:02

CMS.RRH написа:Goshe72,a 6te mi pratish li tova,deto go prashtah na vsi4ki,blagodarq predvaritelno! mail-a mi e joanna.nakova@cms-rrh.com

Hte moje li kolega da mi izpratite kazusite i na men-e-mail-a mi iliana033@abv.bg ,mnogo vi blagodaria predvaritelno i uspeh
ili033
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 28 Ное 2006, 21:18

Събеседване - няма такива филми !Става въпрос за полагането на клетвата за мл.адвокат.
Два-три дни преди месечния адвокатски съвет на колегията, пред когото ще полагате клетвата се обърнете към канцеларията на колегията за да се информирате относно допълнително необходимите документи и формалности,които следва да уредите.
След това явявате се на адвокатския съвет,прочитате клетвата и се подписвате в клетвения лист.Е,редното е и да почерпите членовете на адвокатския съвет.Евентуално там можете да си размените по някоя приказка за Вашите планове и перспективи,но чак пък събеседване !Поне при мен при полагане на клетва в ШАК нямаше такова нещо.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Мнениеот miglenka » 29 Ное 2006, 01:34

gosho72 написа:Събеседване - няма такива филми !Става въпрос за полагането на клетвата за мл.адвокат.
Два-три дни преди месечния адвокатски съвет на колегията, пред когото ще полагате клетвата се обърнете към канцеларията на колегията за да се информирате относно допълнително необходимите документи и формалности,които следва да уредите.
След това явявате се на адвокатския съвет,прочитате клетвата и се подписвате в клетвения лист.Е,редното е и да почерпите членовете на адвокатския съвет.Евентуално там можете да си размените по някоя приказка за Вашите планове и перспективи,но чак пък събеседване !Поне при мен при полагане на клетва в ШАК нямаше такова нещо.

E, haide de, Goshe, kolko vreme shte ni ostavish da ti se molime za tiia kazusi... :roll:
miglenka
Младши потребител

Мнениеот gosho72 » 29 Ное 2006, 08:27

Търсещите от втора страница могат да проверят в електронните си пощи какво е изпратено.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Мнениеот drept » 29 Ное 2006, 09:41

gosho72 написа:Търсещите от втора страница могат да проверят в електронните си пощи какво е изпратено.
drept
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити