начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

изпита за пробационен служител

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпита за пробационен служител

Мнениеот jijinio » 23 Юли 2006, 16:06

Задравейте!

От малък град съм . На 7.11.2005г. се явих на изпита за пробационен служител и искам да споделя с ВАС , че назначаването става само със ВРЪЗКИ и то много голем . Ядосвам се , защото хвърлих много пари и нерви за тоя дето духа. В моя фрад назначиха една , която е по образование даскал и никога не е работила като такъв , образованието си го е взела със връзки и последнаъта и работа също в месното Бюро по труда . Изобщо , ако искаш да работиш в системата трябва да имаш много пари и да ги използваш. Това е ?
Ако има някой назначен по честен легален начин , да ми пише и да каже къде да попитам и аз?
jijinio
Нов потребител

Re: Пробация

Мнениеот mishi_83 » 23 Юли 2006, 16:12

jijinio написа:Задравейте!

От малък град съм . На 7.11.2005г. се явих на изпита за пробационен служител и искам да споделя с ВАС , че назначаването става само със ВРЪЗКИ и то много голем . Ядосвам се , защото хвърлих много пари и нерви за тоя дето духа. В моя фрад назначиха една , която е по образование даскал и никога не е работила като такъв , образованието си го е взела със връзки и последнаъта и работа също в месното Бюро по труда . Изобщо , ако искаш да работиш в системата трябва да имаш много пари и да ги използваш. Това е ?
Ако има някой назначен по честен легален начин , да ми пише и да каже къде да попитам и аз?

Незнам какъв е бил изпитът за пробационни служители, но определено правописът Ви е ужасен!!!!! :evil:
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Re: Пробация

Мнениеот mypoints » 23 Юли 2006, 18:04

jijinio написа:Задравейте!

сподели повече относно това как се кандидатства за пробационен служител, колко време отнема, какви са изискванията. защо си толкова разочерован?

ПП: кой е градът?
mypoints
Потребител

Пробация

Мнениеот jijinio » 26 Юли 2006, 18:52

От Каварна съм , разочарован съм от това , че назначават хора със големи връзки , а не по издържан изпит. А относно правописа моля да ме извините - бързах.
jijinio
Нов потребител

Мнениеот octavius » 26 Юли 2006, 19:09

По едно време, както си четях, реших, че става дума за нашия град... И тук ситуацията е същата, а точно същата история ми разказа кандидат-пробатор преди дни. В един момент реших, че тя пише...
Ех, малък е светът, но за сметка на това - не особено справедлив :wink: :wink:
octavius
Потребител

пробация

Мнениеот katamenia » 26 Юли 2006, 19:35

Уви приятелю, много сме тези които се борят за пробационни служители и имаме такова образование,но кой точно (според теб) ще ни обърне внимание.Една молба - ако все пак успееш да пробиеш,моля те разкажи ми после как е станало.Успех на теб и всички останали борещи се за тази длъжност. :)
katamenia
Нов потребител

пробация

Мнениеот katamenia » 26 Юли 2006, 19:36

Уви приятелю, много сме тези които се борят за пробационни служители и имаме такова образование,но кой точно (според теб) ще ни обърне внимание.Една молба - ако все пак успееш да пробиеш,моля те разкажи ми после как е станало.Успех на теб и всички останали борещи се за тази длъжност. :) :mrgreen: :lol:
katamenia
Нов потребител

Мнениеот galaktika » 07 Авг 2006, 19:20

спря да се говори за пробацията . Ако някой има информация как се развиват нещата относно назначенията за тази година нека се включи във форума .
galaktika
Младши потребител

Мнениеот rossy » 08 Авг 2006, 00:48

ако някои има информация дали ще има нов прием на документи за пробационни служители, мола да отговори
rossy
Нов потребител

Мнениеот rossy » 08 Авг 2006, 00:49

ако някои има информация дали ще има нов прием на документи за пробационни служители, мола да отговори
rossy
Нов потребител

Моля за съдействие.

Мнениеот vzpetrova » 01 Сеп 2006, 10:52

Здравей:)
извинявай за безпокойството, но би ли ми разяснил как протече кандидатстването ти за пробационен служител? Каква беше процедурата?
Предварително ти благодаря.
Ваня
vzpetrova
Нов потребител

Мнениеот hris4i » 21 Авг 2008, 09:25

Здр.,бих искала да Ви попитам от каде мога да прочета повече информация за изпитите и дати за явяване.Подкрепям Ви напълно,че в системата ни често влизат хора,които дори нямат необходимото образование за съответната длъжност.В това се уверих,когато провеждах държавната си практика в пробационната служба...е,хора с късмет :?
Благодаря Ви предварително
hris4i
Нов потребител

Мнениеот kikksy » 21 Авг 2008, 10:18

В сайта на Министерство на правосъдието обявяват свободните работни места за пробационни служители.
kikksy
Нов потребител

Мнениеот hris4i » 22 Авг 2008, 09:58

Здр.,искам да Ви попитам какви са необходимите изисквания за кандидатстване длъжността "пробационен служител",образование,квалификации,необходим опит и т.н.
Благодаря Ви предварително :)
hris4i
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити