Задравейте!
От малък град съм . На 7.11.2005г. се явих на изпита за пробационен служител и искам да споделя с ВАС , че назначаването става само със ВРЪЗКИ и то много голем . Ядосвам се , защото хвърлих много пари и нерви за тоя дето духа. В моя фрад назначиха една , която е по образование даскал и никога не е работила като такъв , образованието си го е взела със връзки и последнаъта и работа също в месното Бюро по труда . Изобщо , ако искаш да работиш в системата трябва да имаш много пари и да ги използваш. Това е ?
Ако има някой назначен по честен легален начин , да ми пише и да каже къде да попитам и аз?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпита за пробационен служител
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Пробация
jijinio написа:Задравейте!
От малък град съм . На 7.11.2005г. се явих на изпита за пробационен служител и искам да споделя с ВАС , че назначаването става само със ВРЪЗКИ и то много голем . Ядосвам се , защото хвърлих много пари и нерви за тоя дето духа. В моя фрад назначиха една , която е по образование даскал и никога не е работила като такъв , образованието си го е взела със връзки и последнаъта и работа също в месното Бюро по труда . Изобщо , ако искаш да работиш в системата трябва да имаш много пари и да ги използваш. Това е ?
Ако има някой назначен по честен легален начин , да ми пише и да каже къде да попитам и аз?
Незнам какъв е бил изпитът за пробационни служители, но определено правописът Ви е ужасен!!!!!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Re: Пробация
jijinio написа:Задравейте!
сподели повече относно това как се кандидатства за пробационен служител, колко време отнема, какви са изискванията. защо си толкова разочерован?
ПП: кой е градът?
- mypoints
- Потребител
По едно време, както си четях, реших, че става дума за нашия град... И тук ситуацията е същата, а точно същата история ми разказа кандидат-пробатор преди дни. В един момент реших, че тя пише...
Ех, малък е светът, но за сметка на това - не особено справедлив
Ех, малък е светът, но за сметка на това - не особено справедлив
- octavius
- Потребител
пробация
Уви приятелю, много сме тези които се борят за пробационни служители и имаме такова образование,но кой точно (според теб) ще ни обърне внимание.Една молба - ако все пак успееш да пробиеш,моля те разкажи ми после как е станало.Успех на теб и всички останали борещи се за тази длъжност.
- katamenia
- Нов потребител
пробация
Уви приятелю, много сме тези които се борят за пробационни служители и имаме такова образование,но кой точно (според теб) ще ни обърне внимание.Една молба - ако все пак успееш да пробиеш,моля те разкажи ми после как е станало.Успех на теб и всички останали борещи се за тази длъжност.
- katamenia
- Нов потребител
спря да се говори за пробацията . Ако някой има информация как се развиват нещата относно назначенията за тази година нека се включи във форума .
- galaktika
- Младши потребител
ако някои има информация дали ще има нов прием на документи за пробационни служители, мола да отговори
- rossy
- Нов потребител
ако някои има информация дали ще има нов прием на документи за пробационни служители, мола да отговори
- rossy
- Нов потребител
Моля за съдействие.
Здравей:)
извинявай за безпокойството, но би ли ми разяснил как протече кандидатстването ти за пробационен служител? Каква беше процедурата?
Предварително ти благодаря.
Ваня
извинявай за безпокойството, но би ли ми разяснил как протече кандидатстването ти за пробационен служител? Каква беше процедурата?
Предварително ти благодаря.
Ваня
- vzpetrova
- Нов потребител
Здр.,бих искала да Ви попитам от каде мога да прочета повече информация за изпитите и дати за явяване.Подкрепям Ви напълно,че в системата ни често влизат хора,които дори нямат необходимото образование за съответната длъжност.В това се уверих,когато провеждах държавната си практика в пробационната служба...е,хора с късмет
Благодаря Ви предварително
- hris4i
- Нов потребител
Здр.,искам да Ви попитам какви са необходимите изисквания за кандидатстване длъжността "пробационен служител",образование,квалификации,необходим опит и т.н.
- hris4i
- Нов потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|