- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
информация за ВИПОНД Симеоново
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
информация за ВИПОНД Симеоново
Привет на всички батковци Казвам се Данаил от Троян съм на 17 г. значи искам да кандидатствам в Симеоново по възможност специалност 'Факуктет Сигурност' обаче изобщо не съм в час със нещата смисал такъв как по точно се влиза .... ии наи-вече вярни ли са тия слухове че само 'момченца от голямото добрутро' влизат в общи линии е това главно какви по точно са изпитите?По история знам че са около 30 теми и ти се пада 1 от тях,а за Бълг. език ... тема ли е пак ... тест ли е ... кво е Моля ви пишете и благодаря предварително
- MpaBkaTaHkucT
- Нов потребител
Re: информация за ВИПОНД Симеоново
MpaBkaTaHkucT написа:Привет на всички батковци Казвам се Данаил от Троян съм на 17 г. значи искам да кандидатствам в Симеоново по възможност специалност 'Факуктет Сигурност' обаче изобщо не съм в час със нещата смисал такъв как по точно се влиза .... ии наи-вече вярни ли са тия слухове че само 'момченца от голямото добрутро' влизат в общи линии е това главно какви по точно са изпитите?По история знам че са около 30 теми и ти се пада 1 от тях,а за Бълг. език ... тема ли е пак ... тест ли е ... кво е Моля ви пишете и благодаря предварително
Мили ми Дидко, ако изкараш прилични оценки ще влезеш в Академията Изчети всичко по-долу и ако имаш въпроси, тогава питай
http://www.academy.mvr.bg/Educational_a ... efault.htm
- veronika1
- Младши потребител
Вчера беше. И аз бях на седемнадесет. На военна комисия ме питаха, дали не искам да кандидатствувам във военно училище. Казах, че бих кандидатствувал в "школата на КДС" /Тогава беше КДС- нещо като КГБ/. Военните започнаха да се побутват и да се питат, дали това е военно учебно заведение... Толкова тайно беше, че дори те не знаеха какъв е статутът му.
После кандидатствувах в Окръжното управление- отдел "Кадри". Приеха ми документите- молби, формуляри, анкетни листове- каквото ми дадоха- попълних. Не ми разрешиха да попълвам графата за факултет.
След това кандидатствувах като кандидат-студент. Същите изпити и тогава на същите дати като юридическия факултет. Дори държах изпитите в СУ. След това по едно време на полети /бях в казармата/ баща ми се обади и ми каза, че съм приет във факултета на милицията. Ръководителят на полетите- майор Джими Ринков/славен мъж/ ми каза, че ако откажа съм луд. Казах на баща ми да ме запише и да ми прехвърли оригинала от дипломата от утиверситета. После разбрах, че когато баща ми отишъл да прехвърля оригинала, от там разбрал, че той вече е прехвърлен служебно.
Като започнах във факултет "Народна милиция", разбрах, че хорариумът ни е много по голям откъм юридическите дисциплини, а пък ДС наблягали повече на тайните работи. Това оказа влияние при учението ми в СУ- имах по-малко приравнителни изпити за специалността "юрист".
След това, когато станаха промените, ДС бяха лошите. Какъвто съм карък, шях да служа я в шесто, я в нещо по-гадно. Не избираш. Каквото ти се падне. Когато бях в полицейския синдикат, Христо Данов /като министър/ каза, че е имал късмет, та се е паднал в артилерията. Онези, които са се паднали в "ловните дружини" впоследствие са избити от народния съд!!!
Изкарах служба за категорията, изучих се за юрист и смених професията. Интересно е, че когато кандсидатствувах/в началото/ в университета, дори не проверих дали съм приет. Тогава момчетата влизаха с доста нисък бал. Меракът ми беше да стана офицер от криминалната полиция...
Сравни и си помисли добре!...
После кандидатствувах в Окръжното управление- отдел "Кадри". Приеха ми документите- молби, формуляри, анкетни листове- каквото ми дадоха- попълних. Не ми разрешиха да попълвам графата за факултет.
След това кандидатствувах като кандидат-студент. Същите изпити и тогава на същите дати като юридическия факултет. Дори държах изпитите в СУ. След това по едно време на полети /бях в казармата/ баща ми се обади и ми каза, че съм приет във факултета на милицията. Ръководителят на полетите- майор Джими Ринков/славен мъж/ ми каза, че ако откажа съм луд. Казах на баща ми да ме запише и да ми прехвърли оригинала от дипломата от утиверситета. После разбрах, че когато баща ми отишъл да прехвърля оригинала, от там разбрал, че той вече е прехвърлен служебно.
Като започнах във факултет "Народна милиция", разбрах, че хорариумът ни е много по голям откъм юридическите дисциплини, а пък ДС наблягали повече на тайните работи. Това оказа влияние при учението ми в СУ- имах по-малко приравнителни изпити за специалността "юрист".
След това, когато станаха промените, ДС бяха лошите. Какъвто съм карък, шях да служа я в шесто, я в нещо по-гадно. Не избираш. Каквото ти се падне. Когато бях в полицейския синдикат, Христо Данов /като министър/ каза, че е имал късмет, та се е паднал в артилерията. Онези, които са се паднали в "ловните дружини" впоследствие са избити от народния съд!!!
Изкарах служба за категорията, изучих се за юрист и смених професията. Интересно е, че когато кандсидатствувах/в началото/ в университета, дори не проверих дали съм приет. Тогава момчетата влизаха с доста нисък бал. Меракът ми беше да стана офицер от криминалната полиция...
Сравни и си помисли добре!...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|