начало

Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup

мога ли да ги съдя

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

мога ли да ги съдя

Мнениеот samotnamaika » 31 Юли 2007, 15:05

в мое отсъствие родителите на бащата на детето ми са влезли в жилището ми и са изнесли всички мебели, които са закупили. имат ли право така да се разпореждат с вещите в собствеността ми при положение, че реално няма как да докажат, че са закупили тези мебели.
samotnamaika
Нов потребител

Re: мога ли да ги съдя

Мнениеот donna » 31 Юли 2007, 15:10

samotnamaika написа:в мое отсъствие родителите на бащата на детето ми са влезли в жилището ми и са изнесли всички мебели, които са закупили. имат ли право така да се разпореждат с вещите в собствеността ми при положение, че реално няма как да докажат, че са закупили тези мебели.

Първо нямат право да влизат в жилището ти без да си ги пуснала второ , ако имат нещо да вземат то си има ред ........пускай жалба до прокуратурата .
donna
Старши потребител

Мнениеот katerinakuch » 01 Авг 2007, 11:21

Веднага депозирайте жалба в прокуратурата. В жалбата опишете подробно действията на тези хора в жилището, отношението към вещите в жилището; начина, по който са влезли вътре, както и евенуални свидетели на случилото се. Успех!
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Наказателно право